Sportszemle — 2017/12/11 at 06:30

Sportszemle 2017.12.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Beszántották a programomat, és újraveteményeztek

Beszántották a programomat, és újraveteményeztek – Közeleg Dárdai Pál 100. Bundesliga-meccse, már most is rekorder a német ligában. Építi a jövőt Berlinben, gyereke is a csapatban. Miért ajánlotta Storckot, milyen ajánlatokra mond nemet? És miért csak a selejt jön a hazai akadémiákról? Interjú.

Tizenhét magyar is pozitív doppingmintát adott idén

Három hónapja részletesen írtunk a doppingvétségek miatt „vándoroló” olimpiai érmekről, a helyzet visszásságáról és arról, hogy volt olyan, aki az atlantai repülőtér Burger King gyorsétterme előtt kapta a kezébe a hét évvel a 2004-es játékok után neki ítélt ötkarikás aranyat.

Csapó Gábor szerint változtatni kell a pólón, hogy ne legyen unalma

Bár ma már a futball, az amerikai foci vagy a tenisz sokkal inkább megdobogtatja a szívét, mint a vízilabda, mindenki Dudijáról azért mégiscsak valamennyien a pólóra asszociálunk. A világ- és olimpiai bajnok imádnivaló centeróriás Csapó Gábor pedig elmeséli, melyik szerelmébe hogyan zúgott bele, de azt is, melyikben miért kellett csalódnia.

Első sportolóként lett Pest megye díszpolgára Cseh László

Az egész életében halászteleki magyar úszóklasszist a megye napon jutalmazták.

Extrém sportok: – NSO

Dubai újabb „legje” az extrém hosszúságú XLine Dubai Marina kötélpálya, amely a világ leghosszabb városi kötélpályája. Egy km hosszan, 80 km/h sebességgel, 170 m magasan nem egy, hanem egyből két kötélpálya is várja az extrém izgalmat kedvelőket. Az Xline Dubai Marina nemcsak a világ leghosszabb városi kötélpályája, hanem az egyik legmeredekebb és leggyorsabb kialakítású pályája is.

Kuplerájból a válogatottba, kocsmából az élvonalba: íme, ő Urbán Flórián

Ha a hétköznapi halandó meghallja az Urbán Flórián nevet, talán a jó tíz éve forgatott Lúzer FC jut eszébe először. A klub, melybe a Viasat 3 csatorna öszegyűjtött egy válogatott falábúakból álló brigádot, és neki, illetve Véber Györgynek kellett valamiféle csodával futballcsapatra hasonlító elegyet gyúrni belőlük.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

EURO 2020: Brüsszeltől elvették a meccseket, Budapest Münchennel ad otthont az egyik csoportnak

A nyitómeccs helyszínét is kijelölték. Eseménydús volt az UEFA ülése.

Close