Sportszemle — 2017/12/05 at 06:30

Sportszemle 2017.12.05.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Szokatlan formátumra válthat Micheliszék sorozata

Szerdán, a Motorsport Világtanács következő ülésével válhat hivatalossá a túraautó-világbajnokság, vagyis a WTCC, és a feltörekvő túraautós sorozat, a TCR egyesülése. Az összeolvadás maga lényegében már biztos, a Motorsport viszont hétfőn eddig csak erősen pletykaszinten emlegetett részleteket erősített meg, illetve tudott meg egészen új dolgokat.

Fucsovics Márton kivárta a százegyedik csapást

Amikor 2017 novemberében Fucsovics Márton fátyolos tekintettel felállt, és meglapogatta a hazai teniszszövetség elnökének, illetve edzőjének hátát egy sajtóeseményen, keveseknek lehetett világos, mi játszódott le a jelenlegi első számú magyar férfi teniszező fejében. A hirtelen jött érzelemkitörés jelentőségét azok tudják felmérni, akik az elmúlt huszonegy évben végigkövették fejlődését.

Torghelle: Húsz évesen felrúgtam volna a védőt a Holdra

Csapata, az MTK Budapest a 93. percben szerzett góllal győzött szerdán a Gyirmót elleni Magyar Kupa-meccsen. Hogy viselte, hogy a lelátóról kellett követnie az eseményeket, és nem segíthetett a pályán a társaknak? Nem volt a legjobb érzés, de az talán még ennél is rosszabb, amikor a pályán vagy, és nem megy a játék.

Melyik csapatsportban lehet a legjobban keresni? Nem, nem a fociban! – Qubit

Hiába gondolnánk, hogy a foci világuralma mellett a labdarúgásban keresnek a legjobban a játékosok. A Sporting Intelligence a héten összeállította a legjobban kereső csapatok listáját, és meglepő módon az első tízben csak három focicsapat van, miközben az NBA hét együttessel is képviselteti magát.

A Juventus névváltoztatásra kötelezte a román csapatot – NSO

A Benfica után a Juventus is névváltoztatásra szólított fel egy román labdarúgó-csapatot, a torinói klub az élvonalban sereghajtó Juventus Bucuresti-et figyelmeztette, hogy jogsértő módon használja nevét és címerét. A bukaresti Juventus kénytelen lesz nevet változtatni (Fotó: Riti József Attila) Mint Marin Barbu edző elmondta, a bukaresti klub tulajdonosa, Ilie Ciuclea a szezon végéig kért haladékot az olaszoktól, mert a román szövetség szabályzata szerint szezon közben nem változtathatja meg a nevét.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Konföderációs Kupa helyett kibővített klubvilágbajnokságot tervez a FIFA

2021-től lépne életbe az új rendszer. Elmagyarázzuk, hogyan képzelik a működését.

Close