Sportszemle — 2017/11/28 at 06:30

Sportszemle 2017.11.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Én érezném rosszul magam, ha most nem 1-es lenne a trófeánkon

A M1RA-t összefogó Bári Dáviddal ugyanabban a budapesti étteremben interjúztunk, ahol 2016 decemberében az első komoly megbeszélést tartották Michelisz Norberttel a csapatalapításról. Akkor még a vb-bronzot drámai csatában elbukó Michelisz volt az interjúalany, most viszont már jobbkeze, aki 30 éves kora ellenére komoly rutinnal vezette bajnoki címig az újonccsapatot.

A politikai függőségben élő magyar foci saját fejlődését teszi lehetetlenné

Négy évvel ezelőtt, 2013-ban a Gondolatok a magyar labdarúgás könyvtárában című írásában a sportág akkori gazdasági fejlődési irányait vizsgálta. Kiemelte például, hogy a kormány által elkezdett kurzust támogatni kell, de egyebek között szót ejtett az iskolai bajnokságok fontosságáról, a 16 csapatos NB I-ről és a fiatalok menedzselési problémáiról is.

Gera Zoltán: Szeretnék egy saját focisulit! – NSO

A sérüléséből lábadozó ferencvárosi sztár készül a visszatérésre, de már sokat gondol leendő saját akadémiájára is, miközben edzői és civil tanulmányait folytatja. Gera Zoltán visszatér. Ha egyelőre nem is a pályára, de a Nemzeti Sport hasábjaira, ahol az elmúlt években nem olvashattak vele interjút, jóllehet a mérkőzéseiről, a sikereiről, a pályafutása alakulásáról természetesen folyamatosan beszámoltunk.

Vívás: Azért ilyen jók, mert van kire, kikre felnézniük

„Tessék, itt Gyönyörű Zsigmond.” Így veszi fel telefonját a IX. Kárpát-medencei Vőfélytalálkozó főszervezője, s mi tudjuk, hogy életünk egyik legszínesebb hétvégéje elé nézünk. Málnamárka, sportszelet, riport Földesről.

Egészséges vagyok, ha elhiszem? – A testmozgás-percepció hatása az

Világszerte tízből egy halál a mozgásszegény életmód számlájára írható, ami jelentős rizikófaktor a nem fertőző betegségek kialakulásában. Nem véletlen tehát, hogy számtalan médiakampány, iskolai és munkahelyi program született a célból, hogy az egészséges életmódot népszerűsítse és viselkedésváltozást idézzen elő a lakosság körében.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

23 év után logót cserélt a Forma 1

Az új tulajdonos folytatja a változtatásokat. Egy jóval egyszerűbb logó váltja a régi ikonikus dizájnt.

Close