Sportállás, Sportmunka — 2017/11/23 at 15:50

A hét sportos állásai (2017/47. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


Projektmenedzser

Budapesti székhelyű cég Projektmenedzser munkatársat keres.

Key Account Manager

Folyékonyan beszélsz angolul és ezt a tudást szeretnéd kamatoztatni a munkádban is? Van tapasztalatod az értékesítésben vagy szívesen kipróbálnád magad benne? Ha igen, akkor TÉGED keresünk! Magyarország több évtizedes múlttal rendelkező, a GEPIDA kerékpárokat gyártó vállalata keres magas színvonalon teljesíteni képes munkatársat az alábbi pozíció betöltésére: Feladataid lesznek: Teljes körű export értékesítési tevékenység, vevőkapcsolatok alakítása angol nyelven elsősorban telefonon és e-mailen keresztül Éves értékesítési terv előkészítése, kidolgozása, végrehajtása.

Marketing vezető

A JULIUS-K9® 1997 óta sikeresen működő európai vállalkozás a kutyasport, munkakutya- és hobbikutya-felszerelések, kellékek piacán. Ez idő alatt a cég piacvezető pozíciót vívott ki számos EU tagállamban.

Webáruház vezető

Értékesítési folyamatok koordinálása, fejlesztése (ügyfélszolgálat, logisztika) Logisztika koordinálása, fejlesztése Ügyfélszolgálat koordinálása, fejlesztése CRM fejlesztése Webáruház fejlesztések koordinálása ötlettől a megvalósításig Látogatók, forgalom elemzése, reklámkampányok, promóciók egyeztetése marketing osztállyal Elvárások: Gyakorlat hasonló pozícióban Alapszintű html ismeret Előnyt jelent: Angol nyelvtudás SAP Business One felhasználói ismeret Jogosítvány Munkavégzés helye Jelentkezés: Küldd el fényképes szakmai önéletrajzodat illetve, hogy honnan értesültél az állásról.

 

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.11.23.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close