Sportszemle — 2017/11/21 at 06:30

Sportszemle 2017.11.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


„Nincsenek bérelt helyek” – Kassai Viktor szerint ezért marad le a

Az elismert futballbírónak csalódást jelent, hogy nem lesz ott a világbajnokságon, de Kassai Viktor motivációja megmarad, és már a tavasz nagy bajnoki és kupamérkőzéseire készül. Kassai Viktornak nem lesz lehetősége bizonyítani az oroszországi világbajnokságon (Fotó: Meder István) – Hogy érzi magát lelkileg?

Köpött egy kis vért, lekísértük a pályáról, aztán lejátszotta a meccset

Fél éven belül másodszor történt meg jól dokumentálhatóan a magyar korosztályos futballbajnokságban, hogy egy gyereket azután engedett vissza a pályára az edzője, hogy egy ütközés után elveszítette eszméletét, és csak a gyors és szakszerű beavatkozás mentette meg a fulladástól.

Egészen elképesztő módszerekkel edzenek az orosz hokis gyerekek

Ha megnézi ezt a videót, rögtön tudni fogja, mitől is olyan kiváló az orosz jégkorong.

75 éves a magyar kajaksport Alex Fergusonja

Fábiánné Rozsnyói Katalin versenyzőként ezüstérmet szerzett kajak kettesben 500 méteren az 1968-as, mexikóvárosi olimpián. Pályafutása befejezése után, 1977-ben kezdett edzősködni. Első kiemelkedő versenyzője Mészáros Erika volt, aki húszévesen, 1986-ban két vb-címet szerzett, majd egy olimpiai ezüst után Barcelonában a négyes tagjaként aranyat is nyert Czigány Kinga, Dónusz Éva és Kőbán Rita társaságában.

Felrobbantottak egy NFL-stadiont, az újtól 30 méterre

Idén adták át Atlantában az 1,6 milliárd dollárból épült Mercedes Benz stadiont, és ez egyben azt is jelentette, hogy az 1992-ben átadott Georgia Dome fölöslegessé vált, ezért hétfő reggel egy precíziós robbantással megsemmisítették. A Georgia Dome 1992 óta volt az NFL-es Atlanta Falcons otthona, de rendeztek itt egyetemi és középiskolai döntőket, az 1996-os olimpia egyik helyszíne is volt, valamint az egyetemi kosárlabda-bajnokság final fourjának is otthont adott.

Lenyűgözte a románokat a csíkszeredai fociakadémia

A helyi Athletic Bilbaót látják bennük.

Kézilabda: mindenki számára hasznos lehet az új szakkönyv – NSO

Új szakkönyv segíti a jövőben a magyar kézilabdás edzőtársadalmat. „A kézilabdázók felkészítésének edzéselméleti összefüggései” címmel megjelent kötet szerzője Juhász István, a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) kiemelt utánpótlás-programvezetője. Vele beszélgettünk az egyetemi kézilabda-edzőképzés tankönyveként is szolgáló kiadványról.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.11.20.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close