Sportszemle — 2017/11/16 at 06:30

Sportszemle 2017.11.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Végső és megalázó vereséget mért a Kúria Orbán fociakadémiájára tao-ügyben

A Kúria, azaz a legfelsőbb magyar bíróság szerdai ítéletével talán véget ért a bohózat, többé sem a miniszterelnök, sem a magyar kormány, sem a sportegyesületek és sportvállalkozások nem hivatkozhatnak arra, hogy a társasági adóból származó támogatás nem számít közpénznek.

A vb-ről lemaradóknak szervezne focitornát az Egyesült Államok

Hiánypótló a kezdeményezés.

Kiszorítják a magyar röpiseket a taopénzek?

Augusztus óta háromezer új teremröplabdázót igazoltak a magyar klubok, ami az összlétszám húszszázalékos növekedését jelenti. A kiadott edzői engedélyek száma is negyven százalékkal emelkedett, a strandröpiseké másfélszeresére, a Magyar Röplabda Szövetég tagszervezeteinek száma pedig a harmadával. A hirtelen bővülés fő oka nem egy nagyszabású sportágválasztó kampány vagy egy világsikert követő érdeklődés, hanem az, hogy a taokérelmek elbírálásához szükség van a papírok rendbetételére.

Dr. Sós Csaba: A Milák-bomba jövőre robban

Az úszók szövetségi kapitánya szerint a budapesti világbajnokság ezüstérmese idén csak a kanócot gyújtotta meg, még elképzelhetetlenül sok van benne.

Válogatott: Következmények nélküli a magyar futball – Prukner – NSO

„Nincs állandóság a magyar labdarúgásban. Nem vagyunk képesek kompromisszumokat kötni, egymást tiszteletben tartani, vagy egy asztalhoz leülni, és ennek a következménye, hogy teljesítmények és mindenkire nézve következmények nélküli futball van – utóbbinál talán kivételek az edzők” – mondta Prukner László a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.

Óriási dolog a magyar futballnak, hogy itt vagyok

Óriási dolog a magyar futballnak, hogy itt vagyok – Szabics Imre győzelemmel mutatkozott be másodedzőként Uruguay ellen az osztrák kispadon. Nem volt vihar a csapat átvételekor, a meccs után nyakába ugrott az egyik öntörvényű sztár. De mit dicsért meg Dárdai? Bécsi riport.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A hét sportos állásai (2017/46. hét)

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.

Close