Sportszemle — 2017/11/15 at 06:30

Sportszemle 2017.11.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Curling Eb: a magyar női csapat éremről álmodik

Most először volt teljesen zökkenőmentes a felkészülés.

Hogyan lett egy 11 milliós ország a világ egyik legjobb focinemzete?

A belga labdarúgás az elmúlt tíz-tizenöt évben a világ legjobbjai közé lépett, pedig az ország lélekszáma alig több, mint 11 millió. Az edzőképzésben dolgozó Kris Van Der Haegen szerint a recept bárki által megvalósítható: ki kell zökkenni a komfortzónából, s közösen, egy célért kell dolgozni.

Kenderesi: Több számban akarok jól úszni a jövőben – NSO

Egy éve még mindenki a Rióban szerzett olimpiai bronzérméről beszélt, mára viszont Kenderesi Tamásnak kemény konkurenciája akadt 200 pillangón Milák Kristóf személyében – a pécsi fiú még több munkával akar újra előtérbe kerülni.

Futballapokalipszis most: miért égtek le az olaszok?

Futballapokalipszis itt és most: miért égtek le az olaszok? – Az olaszok csak másodszor, 60 év után nem lesznek ott futball-vb-n. A kudarcot már a kapitány kinevezésekor sejteni lehetett: az elképzeléstelen, ötlettelen játék, a rasszista szövetségi elnök, a kevés jó olasz játékos együtt okozták a bukást.

Újszerű együttműködés a Magyar Paralimpiai Bizottság és az MVSZ között

Újszerű megállapodást kötött egymással a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) és a Magyar Vívó Szövetség (MVSZ): első alkalommal rögzítették írásban, hogy együtt vesznek részt a sportág fejlesztésében, a sportolók verseny- és eszközrendszerének biztosításában. Szabó László, az MPB elnöke a szerződés keddi aláírásakor úgy fogalmazott: a megállapodás úttörő az MPB szempontjából, s meggyőződése, hogy a többi sportági szakszövetség is követni fogja.

Polgár Judit: saját utunkat járjuk a saját gyerekeinkkel

Polgár Judit a világ egyik leghíresebb sakkozója. Életét meghatározta édesapja pedagógiai kísérlete, amely nagyon leegyszerűsítve arról szólt, hogy ha megfelelő körülményeket teremtünk, minden gyerek válhat kiemelkedően sikeressé egy választott területen. A Polgár család területe a sakk lett, Zsuzsa, Zsófi és Judit nevét pedig megismerte a világ. Polgár Judit mára kétgyerekes anya.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.11.14.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close