Sportállás, Sportmunka — 2017/11/15 at 17:21

A hét sportos állásai (2017/46. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


Key Account Manager

Folyékonyan beszélsz angolul és ezt a tudást szeretnéd kamatoztatni a munkádban is? Van tapasztalatod az értékesítésben vagy szívesen kipróbálnád magad benne? Ha igen, akkor TÉGED keresünk! Magyarország több évtizedes múlttal rendelkező, a GEPIDA kerékpárokat gyártó vállalata keres magas színvonalon teljesíteni képes munkatársat az alábbi pozíció betöltésére: Feladataid lesznek: Teljes körű export értékesítési tevékenység, vevőkapcsolatok alakítása angol nyelven elsősorban telefonon és e-mailen keresztül Éves értékesítési terv előkészítése, kidolgozása, végrehajtása.

Projektmenedzser

Budapesti székhelyű cég Projektmenedzser munkatársat keres.

Kommunikációs munkatárs

Az Újpest FC Kommunikációs munkatársat keres Feladatok: Cikkek írása (magyar és angol nyelven egyaránt) Interjúk készítése (magyar és angol nyelven egyaránt) Nyomtatott kiadványok tartalmának szerkesztése, elkészítése Kapcsolattartás a sajtó munkatársaival A klub internetes felületeinek kezelése A klub social media felületeinek kezelése Sajtótájékoztatók szervezése Edzői értékelések fordítása angolról magyarra Elvárások: Szakirányú

Önkéntes/Szakmai gyakornok

Önkéntes/Szakmai gyakorlati lehetőség a Vasas Kubala Akadémiá n! Ebben az évben is meghirdettük már megszokott önkéntes programunkat, melynek keretében szeretnénk lehetőséget biztosítani a jövő sportszervezői/sportmenedzserei/ humán kineziológusai/média-marketingesei számára, hogy gyakorlati-szakmai tapasztalatokat szerezzenek a tanulmányaik mellett. Szakmai területek: Jelenleg is többen töltik nálunk a gyakorlati idejüket, ennek ellenére még tudunk fogadni újabb jelentkezőket.

Belföldi marketing koordinátor

BioTechUSA sporttáplálék kiegészítők kereskedelmével foglalkozó,dinamikusan fejlődő cég Belföldi marketing koordinátor munkatársat keres. Feladatok: Promóciók, marketing anyagok tervezése, jóváhagyatása, gyártásának koordinációja (ötletelés, szövegírás, kreatívok készíttetése); a megvalósítás nyomon követése, értékelése. A cég tevékenységével kapcsolatos marketing és kommunikációs feladatok elvégzése a Belföldi marketing manager irányítása mellett. Belföldi marketing manager munkájának támogatása.

 

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.11.15.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close