Sportszemle — 2017/11/13 at 06:30

Sportszemle 2017.11.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Egerszegi vonakodott, de Darnyival ünnepelt

Sok szempontból volt maradandó az a 17 nap – különösen az első nyolc -, amit 1992-ben átélhettek a magyar sportrajongók Barcelonában. Még a csapatsportok szerényebb mutatóit is könnyen viselte el a küldöttség, mert jó néhány egyéniség volt a csapatban a legjobb korban.

Szintet lép a Tour de Hongrie, akár a legjobbak is jöhetnek

Bekerült a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) 2018-as versenynaptárába a Tour de Hongrie, méghozzá az eddiginél magasabb, 2.1-es kategóriával, ami azért érdekes, mert hazánkban még sohasem rendeztek ilyen magas besorolású profi viadalt. 2018. augusztus 14. és 19. között akár a világ legjobbjai is rajthoz állhatnak a magyar körversenyen.

Kirabolták a Formula-1 Mercedes csapatát Brazíliában

Kirabolták a Formula-1 Mercedes csapatát Brazíliában, Lewis Hamilton, a Mercedes világbajnoka azonban nem volt ott a támadásnál – erősítették meg a hírt szombaton az autóverseny brazil futamának szervezői. A rablás még pénteken éjjel történt, amikor a Mercedes istállófiúi mikrobuszukban Sao Pauló-i szállodájuk felé tartottak.

Fucsovics Márton: Ez elég merész? Akkor jó, mert hiszek benne! – NS

A wimbledoni juniordiadal után még elcsábította a nagybetűs élet, a Davis-kupa-siker és a bázeli varázslat után azonban nem kell hasonlótól tartani. Egyrészt Fucsovics Márton megtalálta a párját, Anettet, másrészt profivá lett. Top 100-as profivá. A Nemzeti Sport Sportkrém mellékletének interjúja. – Ha rangsort kellene készítenie élete legemlékezetesebb meccseiről, az élre a Marin Cilic elleni bázeli csodaparti vagy valamelyik Davis-kupa-mérkőzés kerülne?

Üzentek a magyar ultrák, nem lesznek ott Costa Rica ellen

A Carpathian Brigade sem hagyta szó nélkül a magyar válogatott újabb kiábrándító szereplését, a Luxemburgban elszenvedett 2-1-es vereséget. A szurkolói csoport volt az, amelyik még az Andorra elleni 0-1 után is kiállt a csapat mellett, és legközelebb ott volt a lettek elleni meccsen.

A mezőny legjobbja – interjú Berkesi Judittal – NSO

Berkesi Judit, az MTVA sportriportere rövid idő alatt vált népszerűvé a szurkolók körében, és fogadtatta el magát a játékosok között. Nem kis munka ez: nőként a futball világában talpon maradni, hitelesnek lenni, jókora kihívás.

Fülsüketítő a csend a WTCC jövője körül

Utoljára szeptemberben ült össze a Motorsport Világtanács, hogy megvitassa a különböző szakágak ügyeit, az ülést után viszont egy szó sem esett a túraautó-világbajnokságról a Nemzetközi Automobil Szövetség közleményében. Mintha nem is lenne WTCC, vagy épp minden a legnagyobb rendben lenne.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Chipet ültettek a 2018-as labdarúgó világbajnokság hivatalos labdájába

A FIFA és az adidas közösen mutatta be a jövő nyári oroszországi labdarúgó világbajnokság hivatalos labdáját. Ez most tényleg különlegesre...

Close