Sportszemle — 2017/11/10 at 06:30

Sportszemle 2017.11.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kézilabda: miért egyre több a „semmiből jött” sérülés? – összeállít

A látványsportágak közül a kézilabda az egyik legveszélyesebb, ám legutóbb Cornelia Nycke Groot úgy sérült meg, hogy még csak a közelében sem volt senki. Nycke Groot úgy sérült meg, hogy még csak a közelében sem volt senki (Fotó: Imago) Elképedést, bizonyos fokig pedig értetlenséget váltott ki a győri kézilabdázó, Cornelia Nycke Groot lábsérülése, amit látszólag semmi sem magyarázott.

David Beckham saját testével kampányol a serdülők védelmében

Látványos reklámban tüntet az erőszak ellen a focicsillag.

Világsztárokkal jön Salgótarjánba a Real Madrid

24.hu 2017. 11. 09. 09:43 2018. január 27-én 26. alkalommal kerül megrendezésre a Gabora-gála. A teremfocitorna idén illusztris vendégeket fogad: ezúttal a Real Madrid korábbi sztárjai mérik össze tudásukat többek között a Ferencváros öregfiúk csapatával.

Ha ez így van, nagy a baj! Csatárképzés itthon és a Herthánál – NSO

A Nemzeti Sport Online-on folytatjuk korábbi, Szemléletváltás címmel indított sorozatunkat, melyben olyan, a labdarúgáshoz (is) köthető, itthon újdonságnak számító vagy kevésbé ismert módszerekkel, megközelítési módokkal foglalkozunk, melyek hosszú távon a magyar futballban is egyfajta szemléletváltást eredményezhetnek. Ezúttal a posztspecifikus játékosképzés, illetve a konkrétan posztokhoz kötődő edzők kerülnek előtérbe.

Kaparós sorsjeggyel csábítják a nézőket Felcsúton

Igen érdekes módszert választott a Puskás Akadémia marketingosztálya annak érdekében, hogy növelje a mérkőzésre kilátogatók számát. Aki ugyanis belépőt vesz, kap mellé egy kaparós sorsjegyet, ezzel pedig „hetente egy két főre szóló wellnesshétvége, havonta egy kerékpár, főnyereményként pedig egy kétszemélyes, egyhetes madridi út lehet a jutalom” a Pfla.hu szerint.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A virtuális valóságban idézik meg az 1964-es olimpia hangulatát a tokióiak

56 év után tér vissza az olimpia a japán fővárosba. A szervezők méltóképpen szeretnének tisztelegni a hagyományok előtt.

Close