Sportszemle — 2017/11/02 at 06:30

Sportszemle 2017.11.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Fucsovics edzője már 2018-ra is kitűzte a célokat

Fucsovics Márton edzője, Sávolt Attila szerint a világranglistán karriercsúccsal 84. helyen álló magyar férfi teniszező számára az lesz a cél, hogy a legjobb száz között zárja a következő évet is. “Jövőre az a célunk, hogy Marci megszilárdítsa a helyét a top százban, de egy teniszező számára az egyéni csúcs megdöntése is mindig motivációt jelent” – nyilatkozta a szakember az M1 aktuális csatornának kedd délután.

„Egyelőre nem tudom, miben áll a magyar stílus, de az Eb-n kiderül”

Megrendítő pofont kapott legutóbbi meccsén a Szeged, másfél hete hazai pályán kilenc góllal alulmaradt a Veszprémmel szemben. Azóta a kerete nem is edzett együtt, a válogatottak a nemzeti csapattal Győrben edzőtáboroztak. Így aztán a szegedi „B-közép” tagjai, vagyis Bánhidi Bence, Bodó Richárd, Balogh Zsolt (akik a csapat magyar magját alkotják a középső posztokon) annak a szakembernek az irányításával gyakoroltak múlt héten, aki előtte veszprémi klubedzőként adott leckét nekik.

A McLaren tényleg komolyan gondolja a papaját

Nagyon ráértek az Autosport/Motorsport lapcsaládnál, és a Halloween tiszteletére (véletlenül sem azért, mert a lapoknak a McLaren-főnök Zak Brown a tulajdonosa) elkészítették, hogyan is nézhet ki 2018-ban a várva várt papajafestésű McLaren.

Héder Barna távozik az M4 Sport éléről

November 1-el Héder Barna távozik az M4 Sport csatorna éléről és a vezérigazgató nemzetközi sportjogi tanácsadójaként folytatja munkáját. Héder Barna 2016. február 1-én lett az M4 Sport csatornaigazgatója. A vállalt feladatot elvégeztem, szeretem az új kihívásokat, ezért kértem az M4 Sport csatornaigazgatói felmentésemet és egy kötetlenebb munkakör biztosítását.

Új támogatója van a Fehérvár AV19-nek

Több hazai sikercsapat után az AV mögé is beáll a magyar vállalat.

Rózsa Csilla: Ki ne szeretné összemérni magát a világ elitjével?! –

Jó évet zárt az Egyesült Államok második számú sorozatában Rózsa Csilla, aki a szezon utolsó versenyén a világ legnívósabb női golfligájába is belépőt szerezhet. A magyar golfozó előtt még egy fontos erőpróba áll az idén (Fotó: Rózsa Csilla Facebook) – Van ideje kifújni magát?

A magyar fociban senki nem meri felvállalni a drasztikus változásokat

A megye I-ben szereplő Egri Sportcentrum SE tulajdonosa, Harmati Péter minden nap azért dolgozik, hogy a hevesi megyeszékhelyen a szurkolók ne csak a felnőtt csapatra, hanem az Egerből kikerülő fiatal labdarúgókra is büszkék lehessenek. Az ESE a minap újra az országos érdeklődés középpontjába került, amikor Magyar Kupa mérkőzésen az NB I-es Puskás Akadémiát fogadta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

400 millió dollárra emelte a FIFA a 2018-as vb pénzdíját

A győztes közel 10 százalékot kap. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség [FIFA] kihirdette, mennyit juttat vissza a résztvevő csapatoknak.

Close