Sportszemle — 2017/10/25 at 06:30

Sportszemle 2017.10.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


62 évig gondolkozott, de megtalálta a sportszerűség és barátság jelképét

Nem mindig lehet pontosan megfogalmazni azt, hogy mi a fair play, lehet akár egy jó pillanatban hozott ösztönös döntés, de akár egy 62 évig húzódó történet is, ahogy az a Magyar Olimpiai Bizottság fennállásának ötvenedik évét ünneplő Fair Play Bizottságának díjátadóján kiderült.

Elképesztően súlyos doppingvádak Kína ellen

A WADA azonnal megkezdi a nyomozást.

Kozma Dominik az olimpiai aranyra hajt

Nagy úszókeringő zajlik Magyarországon. A teljesség igénye nélkül: az előző olimpiai ciklus második felére fordulva Kőbányáról a négy égtáj felé „repült” Cseh László, Bernek Péter, Kozma Dominik és Szilágyi Liliána, 2015-ben Kapás Boglárka 17 év után elhagyta a BVSC-t az Újpestért, 2016-ban pedig Hosszú Katinka nullázta le a Vasast a járatlan útért – ma már saját klubja, az Iron Aquatics úszója ő és az ex-kecskeméti válogatott Földházi Dávid is.

Ez a válogatott bizony magyar stílusban fog játszani

24.hu 2017. 10. 24. 19:29 Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány szerint a férfi kézilabda-válogatott a hagyományos magyar stílusban fog játszani a jövőben is. Magyar stílusban fog játszani a válogatott, hiszen nem kell német, skandináv vagy bármilyen más stílust szabnom a csapatra.

Színház(ban) az egész világ – ilyen volt a FIFA-gála belülről – NSO

A megújított FIFA-gála nagyon nagyot akart szólni, és nem is sikerült rosszul az első londoni show, amelyen méltó módon tartották színpadon a lassan tízéves Puskás-díjat. A tavalyi csoportos szelfi még eredeti volt, az idei már erőltetettnek tűnt, de ez is a gála része (Fotó: AFP) A korábban nem is létező „futball díjátadó ünnepség” műfajában meglehetősen idegenül mozognak még azok a labdarúgók is, akik egyébként a maguk különleges előadóművészi kategóriájában, a pályán virtuóz világsztárok.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Interview with Diego Sanchez, LaLiga Global Network Program delegate to Hungary

Diego Sanchez is a Delegate of LaLiga Global Network Program. He is living and working in Hungary and his job...

Close