Sportállás — 2017/10/25 at 14:45

A hét sportos állásai (2017/43. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


Second managing director

The European Handball Federation (EHF) has come a long way in its 25-year history. Together with its marketing arm, EHF Marketing GmbH, and in close partnership with Europe’s top clubs and their representative body, Forum Club Handball (FCH), the EHF continues to set standards with its leading club competitions including the VELUX EHF Champions League and Women´s EHF Champions League.

Önkéntes

Vízilabda – LEN Európai Szuperkupa Leírás: Szuperszombat a Szuperkupán a Sport-Önkénttel! Dupla Európai Szuperkupa mérkőzésre várunk Benneteket a Komjádi uszodába 2017. november 4-én. Egy női és egy férfi vízilabdameccs, azaz UVSE-Kirishi és a Szolnok-FTC összecsapás lebonyolításában vehettek részt, ha november 4-én, szombaton velünk tartotok! Jelentkezz önkéntesnek!

Online Sales és Marketing munkatárs

Köszönjük, hogy itt vagy! Mielőtt kitérünk a Rád váró feladatokra és juttatásokra, kérlek engedd meg, hogy bemutassunk cégünket.Cégünk 2005 óta gyártja a saját tervezésű NDN SPORT szabadidő- és fitnesz ruházatát , és 6 éve tevékenykedik az online kereskedelem területén. Családi vállalkozásból nőttük ki magunkat az évek során, saját varrodával, üzlettel rendelkezünk.Célunk, a hagyományos márkán túlmutató életstílus megalkotása.

Üzletvezető

A budmil Zrt. a Győr Plázában hamarosan nyíló üzletébe keres rugalmas és divat-orientált üzletvezető munkatársat! Jelentkezési feltételek: Kereskedelmi végzettség, boltvezetői OKJ bizonyítvány minimum 3 év kiskereskedelmi üzletvezetői tapasztalat Értékesítés orientált vezetési és döntéshozatali képesség Erősen motivált egyéniség Erős merchandising készség, kreativitás és divatorientáltság Önállóság és felelősségvállalás Előrelátó tervezési képesség a rövid ill.

 

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.10.25.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close