Sportszemle — 2017/10/19 at 06:30

Sportszemle 2017.10.19.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Bölöni: Az én magyar kapitányságomnak már harangoztak – NSO

Minap Brüsszelben járt a Magyar Sportújságírók Szövetségének küldöttsége. A delegáció kedvéért Antwerpenből átautózott a belga fővárosba a Royal Antwerp FC nyáron kinevezett vezetőedzője, Bölöni László. A marosvásárhelyi illetőségű szakember ott adott interjút a Nemzeti Sportnak. – Mi újság az FC Antwerpnél?

http://index.hu/sport/futball/2017/10/18/haladas-stadion/

Florentino Pérez kimondta Barca-ügyben, amit mindenki gondol

Mert milyen is lenne a spanyol bajnokság a katalán óriás nélkül?

A régi kapitányok szerint nem Bernd Storck a bűnös

Kedden közös megegyezéssel véget ért Bernd Storck szövetségi kapitányi és sportigazgatói munkája, de azzal a labdarúgó-szövetség és bizonyára a szurkolók is tisztában vannak, hogy vele együtt nem tűnnek el azok a problémák a válogatottnál, melyek az utóbbi hónapok sikertelenségének okai. Azokkal a gondokkal, melyekkel a fényes sikert hozó Európa-bajnokság után szembesült, utódjának is meg kell küzdenie.

Magyar világbajnoka van az öttusa konkurenciájának

Kiss Virág a tehetséges öttusázó aranyérmes lett a Laser-Run világbajnokságon – számolt be a Magyar Öttusa Szövetség honlapja. Örülünk, bár első olvasatra nyilván sokan nem tudják hova tenni az fehérváriak 18 éves versenyzőjének sportágát. Nem kell csodálkozni. A Laser-Run ugyanis relatív új találmány.

Közel 300 kerékpáros lesz a Királydombon a ciklocross-szezonnyitón

Öt futamban, 20 kategóriában közel 300 kerékpárosra számítanak a szervezők október 21-én, a 2017-18-as kerékpáros cyclocross-szezonnyitón. A Magyar Kupasorozat első állomása, a városligeti CrossLiget látványos eleme a palánkakadályok mellett a Királydomb megmászása lesz. A korábbi bajnok Buruczki Szilárd (Cube Csömör) a legnagyobb esélyes, mivel a mostani magyar bajnok Búr Zsolt külföldön fog versenyezni.

Színvakon lett a sznúkervilág legjobbja – NSO

Felejthetetlen estét ígér a II. Magyar Snooker Gála a Gerevich Aladár Sportcsarnokban, hiszen a sportág két nagyágyúja látogat el Budapestre október 23-án. A hatszoros világbajnok, az aktív játéktól tavaly visszavonult 60 éves angol Steve Davis, valamint a kétszeres világbajnok, 42 esztendős walesi Mark Williams mérkőzése szenzációs csemegét jelent.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A hét sportos állásai (2017/42. hét)

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.

Close