Sportszemle — 2017/10/17 at 06:30

Sportszemle 2017.10.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kontinensbajnokok átka? Eddig csak Portugália jutott ki a vb-re – N

Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott csoportját megnyerő Portugália egyenes ágon jutott ki az oroszországi világbajnokságra. Persze, egy Európa-bajnoknak illik is abszolválni a feladatot, jöhetne a megállapítás. Mindazonáltal a 2018-as világbajnokság selejtezőjében finoman szólva nem brillírozott a kontinensbajnokok többsége, ennek kapcsán pedig kicsit elrévedtünk a múltban is.

Hová tűntek a magyarok a hazai kosárbajnokságból?

A magyar férfi kosárlabda-bajnokság túl van már a negyedik fordulón és izgalmakban eddig nem volt hiány. A tavalyi bajnok Fehérvár mindössze a 10. helyen áll két vereséggel, míg a Kaposvár, akit a legtöbben sötét lónak tituláltak a rajt előtt, egyelőre százszázalékos mérleggel holtversenyben áll az élen a Szolnoki Olajjal.

Sebastian Vettel is láthatta, ahogy remekel a 16 éves magyar versenyző

Dupla pontszerzéssel, egy világmozgalom tagjaként, „legendák” társaságában zárta Keszthelyi Vivien az Audi TT Cup szezonját, amely egyben a sorozat búcsúja is volt, írja közleményében a Team VRS. A 16 éves magyar pilóta számára ugyanakkor egy rendkívül eseménydús, szerencsétlenségektől sem mentes idény szép lezárását jelentette.

Mekkora a legmagasabb fizetés az NHL-ben?

Rekordösszegű fizetési sapkával vágtak neki a 2017-18-as szezonnak az észak-amerikai profi jégkorongliga csapatai, habár egy játékos sem fog kézhez kapni annyi pénzt, mint a 2016-17-es idény során. A csapatok több mint 60 százaléka nem tudta növelni a helyszíni nézőszámait a tavalyi szezon…

Téli olimpia 2026: a népszavazás után Innsbruck nem pályázik – NSO

Innsbruck a tiroli tartományi népszavazást követően nem pályázik a 2026-os téli olimpiai rendezésre. „Tirol és Innsbruck nem pályázik a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál (NOB) a 2026-os téli olimpiára” – jelentette be Günther Platter tiroli kormányzó. Vasárnap a tiroli szavazáson 53.35 százalék a pályázat ellen voksolt, míg a rendezést 46.65 százalék támogatta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ha már menniük kell a régi székeknek az Ajax stadionjából, akkor szolgáljanak jó célokat

21 év után lecserélik az Amsterdam ArenA székeit. A régieket a klub alapítványa javára megvehetik a szurkolók, eladományozzák, vagy újrahasznosítják.

Close