Sportszemle — 2017/10/11 at 06:30

Sportszemle 2017.10.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Miért nincsenek menedzserek a legsikeresebb labdajátékunkban? – NSO

Magyarország legsikeresebb csapatsportágában, a vízilabdában nagyítóval sem találunk menedzsereket, holott a többi csapat- és néhány egyéni sportágban is általánosnak mondható a jelenlétük. Nem éri meg nekik? Nincs rájuk szükség? Jó bornak nem kell cégér? Miért alakult így?

Rég nem éreztem ilyen szomorúságot verseny előtt

Kedd délelőtt Tiago Monteiro személyesen üzente meg nekem, hogy nem vehet részt a kínai versenyen az augusztus végén elszenvedett súlyos barcelonai tesztbalesete miatt. Talán van, akinek az lesz az első gondolata a hír hallatán, hogy megnövekedtek az esélyeim a vb-címre, de ezt egyrészt nem érzem így, másrészt engem teljesen más kerített a hatalmába – letaglózott az információ.

Ingyen ehetnek a rászorulók Djokovic éttermében

A szerb teniszcsillag így szeretne köszönetet mondani támogatóinak.

A sportolók olykor versenyeznek, ki bírja tovább mínusz 110 fokban

Két évtizede orvosi Nobel-díj járt azoknak a kutatóknak, akik felfedezték és leírták a mikroerekben a rugalmas érfalmozgást, amely a szív segédpumpájaként működik. Márpedig a százezer kilométer hosszúságú keringési rendszer 74 százalékát mikroerek alkotják, így a rugalmas érfalmozgás stimulálására kifejlesztett német Bemer-terápiának óriási jelentősége van az itthon még kevésbé ismert módszer magyarországi terjesztői szerint.

Urbán: A magyar ember szeret nulla munkával sok pénzt keresni

A korábbi negyvenszeres válogatott labdarúgó igen keményen fogalmazott a válogatottal és az általa csak “embernek” nevezett Bernd Storck szövetségi kapitánnyal kapcsolatban.. A magyar labdarúgás fősodrából kiszoruló Urbán Flórián a Hír TV Reggeli Járat kedd reggeli vendégeként fogalmazott meg kőkemény kritikát a magyar válogatott német szövetségi kapitányával kapcsolatban.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.10.10.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close