Sportszemle — 2017/10/10 at 06:30

Sportszemle 2017.10.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Tudja meg Grosics Gyulától, hogyan csempészett az Aranycsapat

Bizarr dolog valakit olyasmiért megbüntetni, amire hivatalos engedélyt kapott. Az ötvenes években az állam nem tudta kellőképpen honorálni a labdarúgók sikereit, ezért Farkas Mihály honvédelmi miniszter biztatta őket, hogy nyugodtan hozzanak be árukat nyugatról, és azok értékesítéséből egészítsék ki a keresetüket. Az ÁVH iratai szerint ebben a tevékenységben élen járt a legendás kapus, Grosics Gyula.

A svájci felsülés a magyar labdarúgás állatorvosi lova

Sokféle magyarázata lehet a Svájc elleni szombati 5-2-nek, de nem érdemes abba a hibába esni, hogy miközben keressük a – valljuk meg – elég súlyos vereség okait és mindenféle elméleteket gyártunk, miszerint saját magunkat vertük meg, balszerencsénk volt, hisz góljaink egyéni hibák után estek, amit nemzetközi szinten kíméletlenül megbüntetnek, el is hisszük mindezt.

Kézilabda: 199 válogatottság, két olimpiai 4. hely – Nagy László ka

Két olimpiai 4. hellyel és 199 mérkőzéssel a háta mögött bejelentette visszavonulását a válogatottól Nagy László, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának világklasszis jobbátlövője. Az alábbiakban a nemzeti csapatbeli karrierjéről olvashatnak az ezután csak a klubjára koncentráló játékosnak. Nagy László visszavonult a válogatottól (Fotó: Török Attila) Nagy László 1981. március 3-án született Székesfehérváron.

Világmozgalom tagjaként tart előadást a 16 éves pilóta

Keszthelyi Vivien olyan fiataloknak segít, akik az autósportban képzelik el jövőjüket.

Fa: Felnőttek a vitorlázók a Balaton-kerüléshez

A Fa Nándor 2001-ben találta ki a Balaton-kerülő vitorlásversenyt, az ötletgazda szerint mostanra felnőttek a feladathoz a résztvevők. A regatta lényege, hogy a hajón egyedül kell végigvitorlázni a tavat, ahogy ő a nagy földkerülő vitorlásversenyeken tette.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

M&M’s csokigolyókkal erősít a Juventus

Több évre szóló szerződést kötött a klub az ikonikus édességet gyártó Mars olaszországi leányvállalatával. A közös cél a szórakoztatás.

Close