Sportszemle — 2017/10/06 at 06:30

Sportszemle 2017.10.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Újabb két bírósági ítélet mondta ki, hogy a tao közpénz

A magyar labdarúgóklubok nagyjából úgy szerepelnek a Demokratikus Koalíció indította adatigénylési perekben, mint a nemzetközi kupákban. A taós támogatásokból milliárdokat kaszáló egyesületek ellen közérdekű adat megismerése iránt indított pereket a DK. A párt jogászai eddig minden egyes ilyen eljárást megnyertek. A Fradit első fokon már elkaszálták, most pedig a visszavágón – azaz másodfokon – is hasonló eredmény született.

Visszavágó – Dlusztus Imre publicisztikája – NSO

Az 1954-es svájci futball-világbajnokság kezdete előtt alig egy hónappal, a legendás londoni 6:3 visszavágóján a zsúfolt Népstadionban Magyarország válogatottja 7:1-re verte meg Angliát. Nem volt olyan hírügynökség a világon, amelyik ne azt taglalta volna, hogy a vb-n csak az ezüstérmes kiléte a kérdéses.

Akár 30 ezer induló is lehet a Budapest Maratonon

Akár 30 ezer fölött is lehet az indulók száma jövő szombaton és vasárnap a 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál – V4 futóhétvégén. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta: idén Magyarország látja el a visegrádi négyek elnökségét, és az ehhez kötődő programsorozat része a verseny.

Azé a tehetség, aki kineveli – NSO

A magyar vagy az ukrán válogatott a cél? – a határon túli utánpótlás-nevelés mögöttes mozgatórugóiról is nyilatkozott a Nemzeti Sportnak a Kárpátaljai Labdarúgó-szövetség elnöke. Hamisítatlan kárpátaljai meccshangulat a Lada-büfénél Atomfizikus labdarúgó?Bármilyen furcsán hangzik, létezik ilyen. Ungváron született 1939-ben, az ungvári Szpartaknál kezdte el pályafutását, 1959-ben repülővel vitte el magához a Dinamo Kijev, évtizedekkel később, a Szovjetunió összeomlása idején a Kárpátaljai Labdarúgó-szövetség elnökeként tevékenykedett.

A 42 éves tornásznő képtelen leállni, megint vb-döntős

Okszana Csuszovityináról az utóbbi években minden világversenyen el lehet mondani, hogy olyanok ellen küzd, akik a gyerekei lehetnének. A 42 éves tornásznő nemcsak ott van a vb-ken és olimpiákon, hanem még mindig a legjobbak közé számít. Montrealban is döntőzni fog ugrásban. Négy éve volt ott utoljára a legjobb nyolcban.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A hét sportos állásai (2017/40. hét)

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.

Close