Sportállás — 2017/10/05 at 15:06

A hét sportos állásai (2017/40. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


PR munkatárs

Az Iron Corporation Kft. keresi PR munkatársát. PR tájékoztatási és kommunikációs feladatokat lát el, Felkészítő anyagokat készít interjúkhoz és egyéb közszereplésekhez, Online kommunikációs feladatokban működik közre, Építi és kezeli a sajtókapcsolatokat, médiamegkereséseket, Sajtóanyagokat készít, valamint sajtóeseményeket szervez, Követi és értékeli a sajtómegjelenéseket, Összeállítja a protokoll-és címlistát, Koordinálja és részt vesz rendezvények, események szervezésében és helyszíni lebonyolításában.

Merchant success manager

BioTechUSA sporttáplálék kiegészítők kereskedelmével foglalkozó,dinamikusan fejlődő cég merchant success manager munkatársat keres. Főbb feladatok: Nemzetközi webshop(ok) managementje Sales csapattal történő folyamatos egyeztetés Kiemelt partnerekkel való kapcsolattartás eCommerce stratégia megalkotása Sales funnel optimalizálása Felsőfokú szakirányú végzettség 2-3 év szakmai tapasztalat Aktív tárgyalási szintű angol vagy német nyelvtudás (szóban és írásban egyaránt) Kiemelkedő szervező és problémamegoldó készség Eredményorientált gondolkodás, analitikai szemlélet Marketing vagy kereskedelemi végzettség FMCG sales tapasztalat A/B testing tapasztalat Kutatási tapasztalat Miért jó nálunk dolgozni?

Ügyvivő szakértő

Testnevelési Egyetem (TE) a “Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. * alapján pályázatot hirdet Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága ügyvivő szakértő munkakör betöltésére. A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony Foglalkoztatás jellege: A munkavégzés helye: Budapest, 1123 Budapest, Alkotás utca 44.

Részlegvezető

Decathlon nemzetközi csoport részlegvezetőt keres. Főbb feladatok, munkák: A jelen részlegvezetői közül kerülnek ki a majdani áruház-, regionális igazgatók, és az ő feletteseik. Ha szenvedélyes sportrajongó vagy, és ezt szeretnéd a mindennapi munkádban is megosztani másokkal, akkor köztünk a helyed!

 

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.10.05.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close