Sportszemle — 2017/10/04 at 06:30

Sportszemle 2017.10.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Szebeni István: Nem díszpintynek szerződtem az MTK Budapesthez

A TV2 Tények műsorvezetője, Szebeni István lett az MTK Budapest kommunikációs vezetője. A népszerű tévés szakember természetesen a Tényekben végzett munkája mellett látja el ezt a feladatot, amelynek során a labdarúgás mellett 23 másik szakosztály kommunikációs munkáját irányítja csapatával.

A szerb mentalitás rendre aranyat ér a csapatsportokban

Ahogy néhány hete a férfi kosárlabda-Eb után a kétmilliós Szlovénia sikertörténetéről írtunk a csapatsportokban, most, a női röplabda-Eb után Szerbia követeli ezt ki magának. Délkeleti szomszédunkban ugyan többen laknak mint a délnyugatiban, de hétmillió lakossal is kicsinek számít Szerbia, és nem csak ehhez képest óriásiak az eredményei.

“Az alázat, tisztelet, fegyelem szavakat kívülről kell tudniuk” – Ózdon akcióba lendül az Urbán, Váczi páros

A magyar futball két bohém alakja, Urbán Flórián és Váczi Zoltán az ózdi futballcsapat utánpótlásában kapott munkát. A nagy páros a Digisport Reggeli Start című műsorában vendégeskedett, ahol Váczi elárulta, 1989 óta ismerik egymást, mivel együtt voltak katonák, a barátság azóta töretlen, de ez nem tartotta vissza őket attól, hogy a pályán néha kőkeményen odapakoljanak egymásnak.

MLS: „Dávid Kornélt többen megismerték Chicagóban, mint Nikolicsot”

Hiába szerepel remekül a Chicago Fire és Nikolics Nemanja, a helyieket továbbra sem hozza lázba a csapat szereplése az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban. Nikolics népszerű Chicagóban, de… (Fotó: AFP) A legutóbbi szezonban az utolsó helyen végzett a Chicago Fire az észak-amerikai profi labdarúgó-ligában (MLS).

Szombaton indul a jegyértékesítés a budapesti kézilabda BL négyes döntőre

Az eddigiekhez hasonlóan jövőre is telt házra lehet számítani.

Mi lenne a világverő spanyol csapatokkal a katalánok nélkül?

Október 1-je véres vasárnapként vonul be Katalónia történetébe. A katalán sportolókat is mélyen megrázták a politikai események, a közönség szemében pedig a katalán függetlenségi népszavazás mellett kiálló Gerard Piqué közellenséggé vált: a „szurkolók” egyenesen azt követelik, hogy hagyja el a spanyol futballválogatottat.

A Haas leverné a malájokon az összetört kocsi árát: 200 millió

Kifizettetné a Maláj Nagydíj szervezőivel a pénteki szabadedzésen összetört kocsi árát a Haas, mivel a kár nem a pilóta, hanem a pálya hibájából keletkezett – Romain Grosjean egy felnyíló csatornafedélre hajtott rá, amit előtte Kimi Räikkönen és Valtteri Bottas kocsijai téptek fel, ez okozott durrdefektet a Haas jobb hátsó kerekén, ami után nagy sebességgel, irányíthatatlanul csapódott a falba a francia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ennél különlegesebb sört sem ittak még a Liverpool szurkolók

A Carlsberg 25 éve a csapat szponzora. A jeles évfordulóra egy igazi ritkaságnak számító sört készítettek, amely minden Liverpool szurkoló...

Close