Sportszemle — 2017/08/31 at 06:30

Sportszemle 2017.08.31.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kenyával futnánk versenyt az atlétikai világbajnokságért

Jó ideje tudott, hogy az atlétikai szövetség szívesen megpályázná a világbajnokság megrendezését Budapesten. Fürjes Balázs, a kiemelt beruházásokért felelős kormánybiztos a budapesti olimpiai pályázat visszavonását követően nyilatkozott arról, hogy a 2023-as vagy a 2025-ös vb-t szívesen vendégül látná hazánk.

Hazai közönség előtt nyomhatja le a világot a szkanderes anyuka

Fejben már játssza a meccseket, és még a nagyszabású budapesti világbajnokság előtti utolsó napokban is új technikákat tanul Magyarország szkander világklasszisa, Kőváriné Ivánfi Brigitta. Az éremesélyes sportoló gőzerővel készül a szeptember 5. és 10. között rendezendő vb-re, amely a sportág történetének valaha volt legjelentősebb eseménye lehet.

Megfejtettük a legújabb kori magyar úszósikerek titkát

Elsöprő sikerrel zárult az indianapolisi junior úszó világbajnokság, amely története során eddig még aranyat, de érmet is alig nyertünk. Mi történt? A Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) a kétezres évek elején jutott arra, hogy a felnőttek mögötti közvetlen utánpótlást is ideje lenne világszinten megmérettetni.

Michelisz versenyzőt keres

Hétvégén kellene beugrania a helyettesnek.

Beckhamet ma 1 millárdért vennék meg

Neymar 222 millió eurós átigazolásával júliusban megduplázódótt az eddigi világrekord, több mint kétszer annyit fizettek érte, mint a második legdrágább Paul Pogbáért tavaly, illetve Ousmane Dembeléért, aki pár napja szerződött szintén 105 millió euróért a BVB-ből a Barcelonába. Mindkét 105 milliónál erősen kérdéses, megérik-e az árukat, erre próbált rávilágítani Roy Keane, a Manchester United volt csapatkapitánya.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Okosóra megszállott futball fanoknak

Semmi mást nem tud, csak a kedvenc csapatodat ismeri. Arról viszont mindent megmutat!

Close