labdarúgás, Sportmarketing — 2017/08/30 at 08:45

Okosóra megszállott futball fanoknak

by

Semmi mást nem tud, csak a kedvenc csapatodat ismeri. Arról viszont mindent megmutat!

A Fantom egy olyan okosóra, amit valószínűleg csak az igazi futball rajongók fognak megérteni és értékelni. Náluk viszont nagyon betalálhat, a kütyü ugyanis egyetlen dolgot tud, azt viszont nagyon jól: tájékoztatni a kedvenc kluboddal kapcsolatos minden új hírről eseményről.

Élő meccs információ, visszatekintések a klub történelmi pillanataira, szavazások, mérkőzés embere választás – ilyen és ehhez hasonló frissítések érkeznek az okosórára, tehát nincs szükség folyamatosan a sporthíreket frissíteni. Ötletes megoldás, hogy amikor a tulajdonos kedvenc csapata játszik, a Fantom nem azt mutatja, hány óra van, hanem átvált a meccs idejére.

A legizgalmasabb funkció az, ahogy a Fantom összehozza a szurkolókat. Ha egy másik Fantom tulajdonos, aki ugyanazért a csapatért szorít, a közelben van, akkor az okosóra jelez. Innentől az érintettekre van bízva a dolog, hogy összekacsintanak, szóba elegyednek vagy együtt mennek meccset nézni.

A Fantom megvásárolható a szeretett klub színében, vagy a semleges feketében. Egyelőre a Premier League-ből érhető el a legtöbb klub, de sok csapat szerepel a francia, a német, az olasz, a portugál, valamint a spanyol ligából is. Az amerikai, belga, görög, holland, orosz, skót, svájci, svéd, ukrán és török bajnokságot is képviseli egy-két csapat.

A kütyü áráról egyelőre nincs hír, október közepére ígérik az érkezését. Aki szeretne többet megtudni a Fantomról, az ezen a linken megteheti.

Forrás: wearable.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.08.30.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close