Sportállás — 2017/08/23 at 10:40

A hét sportos állásai (2017/34. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


Kommunikációs munkatárs

cikkek írása (magyar és angol nyelven egyaránt) interjúk készítése (magyar és angol nyelven egyaránt) nyomtatott kiadványok tartalmának szerkesztése, elkészítése kapcsolattartás a sajtó munkatársaival a klub internetes felületeinek kezelése a klub social media felületeinek kezelése sajtótájékoztatók szervezése edzői értékelések fordítása angolról magyarra ELVÁRÁSOK: szakirányú végzettség kiváló és magabiztos angol nyelvtudás szóban

Marketing tartalom szerkesztő

Honlapunk kezelése, frissítése, karbantartása -16 országban Termékinformációk, termékleírások megjelenítése, termékfotók feltöltése Promóciós bannerek kihelyezésre az oldalra Tartalmi oldalak kezelése Árak, ízek, kiszerelések frissítése Szövegek szerkesztése, nyelvi fordítások koordinációja Oldal kulcsszavak gondozása, SEO implementálása Aktív részvétel az új termék létrejöttének folyamatában a társosztályokkal együttműködve Hírlevelek betördelése 11 nyelven, szerkesztés és kiküldés

Eladó

Légy lelkes csapatunk tagja az idén nyitó 7. Mountex üzletben Soroksáron! Nem baj, ha eddig csak dombságokon kirándultál, az inspiráló környezet majd a hegyekbe repít! Lesz társaságod olyan kalandokhoz, amikről eddig csak álmodtál. Otthonosan mozogsz az outdoor világában és szívesen foglalkoznál vezető világmárkák értékesítésével? Akkor nálunk a helyed Neked is!

Eladó, pénztáros

Lételemed a sport? Dolgoztál már bolti eladóként és jól kommunikálsz angolul? Jelentkezz dinamikus csapatunkba! A NIKE márka PRÉMIUM termékeit forgalmazzuk Európában, Magyarországon, Budapesten négy boltban (Árkád, Mammut, Westend és a Fashion Streeten). Munkatársat keresünk a következő pozícióba: Eladó, pénztáros teljes-vagy részmunkaidőben.

 

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.08.23.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close