Sportszemle — 2017/08/22 at 06:30

Sportszemle 2017.08.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Fantasztikus sportteljesítménye Hawaii-ra repíti a magyar doktornőt

A háromgyerekes édesanya, Cser Beatrix győzött a kalmari Ironman versenyen.

Pilóta nélküli safety car jöhet az F1-be

Érdekes elképzelést vázolt fel Marcin Budkowski, a Forma-1 technikai részlegének vezetője, aki felvetette, hogy készek lennének önvezető autóra cserélni a biztonsági autót a jövőben. Budkowskit az önvezető technológia, illetve a lassan induló RoboRace jövőbeli alkalmazásáról kérdezte a Motorsport, erre mondta, hogy a technológia akár egy teljesen önállóan alkalmazott safety car formájában az F1-ben is megjelenhet.

Baji Balázs: Pár napos kesergés után mindig találok új motivációt

Gyermekkorában sokféle sportot kipróbált. Hogy jött a gátazás? – Valóban, de ezeket inkább csak hobbiszinten űztem. Atlétaként voltam először igazolt versenyző, bár itt sem gáttal kezdtem. Összetett versenyszámokban próbálkoztam először, aztán távol-, és magasugró lettem. Emellett próbáltam ki a gátat is, a folyamatos sikerek pedig hamar visszaigazolták a döntést.

Miklós Edit olimpiai aranyat nyerne Dél-Koreában

A magyar alpesi síző az M4Sportnak nyilatkozott a minap a felépüléséről, a felkészülésről és természetesen a februári, phjongcshangi téli olimpiáról. Miklós elmondta, 110 százalékot fog beleadni, és csak az aranyérem lebeg a szeme előtt. Miklós Editnél még 2017 januárjában keresztszalag-szakadást, porcsérülést és ahol a szalag tapadt, törést állapítottak meg a jobb térdén, de a bal térdét is meg kellett műteni egy edzést követően.

Hogy is volt az az olimpia Rióban?

Napra pontosan egy évvel ezelőtt ért véget a riói olimpia, amin a magyar sportolók 8 arany-, 3 ezüst- és 4 bronzérmet szereztek. Már az is érdekes kérdés lenne, hogy erre a napra pontos dátumra hány olvasó emlékezne pontosan, és arra hányan, hogy az első versenynap után Magyarország állt az éremtáblázat első helyén.

A Liverpool kapusa új karriert épít a foci mellett

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool FC kapusa, Bogdán Ádám testvérével karöltve gondolt egyet, és megalkották saját sörüket. A Red Viking névre keresztelt ital külsőleg is hasonlít a korábbi magyar válogatott kapusra. „Természetesen szoktunk sörözni a barátokkal és a testvéremmel – mesélte Bogdán Ádám a történetet a Borsnak.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.08.21.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close