Sportszemle — 2017/08/18 at 06:30

Sportszemle 2017.08.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Miért örülünk a sztársportolók vereségének? – NSO

Nem ritka, hogy egy sztársportoló veresége legalább akkora örömöt vált ki egyes szurkolók körében, mint amekkora bánatot az illető rajongótáborában. Manapság, a közösségi média korában még inkább tetten érhető ez a jelenség: egy-egy közismertebb sportoló kudarca után sokszor szinte „felrobban” a Twitter, s a hozzászólások jelentős része nem épp az érintett sztár iránti mély empátiáról tanúskodik.

A teniszből a csillogást látják, de előtte ez mókuskerék

A teniszből a csillogást látják, de előtte ez mókuskerék – Gálfi Dalma két éve megnyerte a junior US Opent, a tehetsége vitathatatlan, de a legjobb százat fal veszi körül. Vár a szikrára, igyekszik őrizni az önbizalmát, bár sok stresszhatás éri. Amikor nem kötötte magát gúzsba, akkor volt átütő.

Such György: Jöjjön a fizetési sapka

A külső szemlélő számára meglepő hirtelenséggel ért véget a Magyar Jégkorong Szövetség és a Mol közötti szponzori megállapodás július közepén. A váratlan váltásról, annak pénzügyi hátteréről kérdeztük Such Györgyöt, a hokisok elnökét, aki azt is elárulta nekünk, hogy amerikai mintára be szeretnék vezetni a magyar bajnokságban a fizetési sapkát. Interjú.

Hét hónap után újra síel Miklós Edit

Januárban szenvedett súlyos térdsérülést, jövő héten már lécre állhat.

Bajner: Azt hittem, csak poénkodik velem a Dortmund – NSO

Pierre-Emerick Aubameyang, Erik Durm és a többi egykori társ is örült, hogy Bajner Bálint három év után visszatért a Borussia Dortmundhoz, s bár eleinte a második csapatnál számolnak vele, a cél természetesen a Bundesliga. Már a mezszáma is megvan a csatárnak – Sokat törte a fejét?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A hét sportos állásai (2017/33. hét)

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.

Close