Sportállás — 2017/08/17 at 16:30

A hét sportos állásai (2017/33. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


Kiemelt Ügyfél Menedzser – Szponzoráció

A Lagardère Sports Hungary a Groupama Aréna üzemeltetője és a Ferencvárosi Torna Club hivatalos marketing ügynöksége. Anyavállalatunk a Lagardère Sports and Entertainment világszerte számos, a Groupama Arénához hasonlóan komplex funkciójú stadiont üzemeltet Brazíliától kezdve Németországon át, egészen Szingapúrig. A hazai és nemzetközi mérkőzéseken túl a Groupama Aréna klasszikus rendezvényhelyszínként is funkcionál, otthont adva évente több mint 200 vállalati és nagyközönségi rendezvénynek.

Eladó

A budmil Zrt. a budapesti Duna Plázában működő üzletébe 8 órás munkavégzésre eladói munkakörbe munkatársakat keres. AMIT NYÚJTUNK: kiemelt bérezés forgalom utáni jutalék cafeteria juttatás bérlettámogatás 100 %-os vasárnapi pótlék hosszú távú munkalehetőség AMIT ELVÁRUNK: kereskedelmi tapasztalat precíz munkavégzés ELŐNYT JELENT: JELENTKEZÉS: Amennyiben csatlakozni szeretne csapatunkhoz, küldje el részletes, fényképes szakmai önéletrajzát, illetve, hogy honnan értesült az állásról, a lap tetején található “JELENTKEZÉS MOST” gombra kattintva, ” DunaPláza/eladó ” jeligére.

Értékesítési és marketing munkatárs

Az NDN SPORT szabadidő és fitneszruházat gyártó és forgalmazó cég fiatalos csapatába keres Értékesítési és marketing munkatársat. FELADATOK, MUNKA: Marketing kampányok összeállítása, és nyomonkövetése Honlap és közösségi média felületek kezelése, nyomon követése, frissítése Értékesítési tevékenység támogatása Országos online és offline marketing akciók kivitelezésének támogatása Riportok és összefoglalók készítése Az ügyfél marketing eredményei alapján új koncepciók, eszközök és reklámcsatornák bevezetését javaslod.

Recepciós munkatárs – részmunkaidős

A Fitness & Health Club by Marriott Budapest részmunkaidős recepcióst keres akár azonnali kezdéssel.

 

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.08.17.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close