Sportszemle — 2017/08/15 at 06:30

Sportszemle 2017.08.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ha izmosabb is a gladiátor, attól még az oroszlán nyer

A világ jelenlegi legjobb sakkozója, a norvég Magnus Carlsen azt mondta egyszer: Utálom a számítógépeket, mert mindig hülyeségeket lépnek, de mindig legyőznek.” A sakkozás legjelentősebb doppingjának a számítógépeket tartják, mert a sakkozás fejlődését korábban elképzelhetetlen pályára állította. Olyan segítséget kapnak a sakkozók az adatbázisokból, amiről korábban álmodni sem mertek.

A Neymar-transzferről: 222 millió politikai és szakmai ok

Neymar átigazolásának okai között ott van az Aranylabda megszerzésének vágya és az aktuális világpolitikai helyzet éppúgy, ahogy természetesen a piszkos anyagiak is. Amikor Sergi Roberto 2017. március 8-án este a levegőben úszva 6-1-re alakította az állást a Barcelona-Paris Saint-Germain találkozó 95. percében, az idő egy pillanatra megállt.

DVTK: „A szurkolók a szerepléstől függetlenül kötődnek a klubhoz” –

Manapság egy futballklub elképzelhetetlen állandó ajándékbolt nélkül, amelyben a drukkerek megvehetik kedvenc együttesük mezét, a meccsre járós sálakat, vagy az ünnepekre a különböző ajándéktárgyakat. Az NSO Tv stábja sorozatában körbejárja, milyen boltokat működtetnek az NB I-es csapatok.

Kvangdzsuban megvédhetné a címét a Millennium-csapat

Fodor Rajmund szerint csoda volt, hogy masters vizes világbajnokságon diadalmaskodó, olimpiai bajnokokból álló magyar férfi vízilabdacsapat éppen Budapesten tudott újra összeállni. A 40 év felettiek kategóriájában friss világbajnok játékos az M1 aktuális csatornán hétfőn arról beszélt, bár már jó néhány éve a többségük az uszodán kívül keresi az útját, óriási élmény volt számukra a budapesti esemény.

Pintér Attila és Thomas Doll a vergődés ellenére is érinthetetlennek tűnik

Kettészakad az NB I. Ezt maga Szima Gábor, az élvonal legrégebbi, legrutinosabb tulajdonosa is megerősítette, amikor azt nyilatkozta: nem lehet a Felcsúttal versenyezni. A DVSC, az utóbbi évtized rekordbajnoka feltételrendszerben még csak-csak felveszi a versenyt az élvonallal, de költségvetés tekintetében már nem.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.08.14.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close