Sportszemle — 2017/08/11 at 06:30

Sportszemle 2017.08.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Vizes vb-tanulságok: átalakuló ausztrálok, hanyatló németek, franciák

Az amerikai úszók dominanciája töretlennek látszik, egyre több viszont a feltörekvő ország. Hazánk közben több olyan országot is lehagyott, amely korábbi térhódításait követően eltűnni látszik az úszótérképről. Elemzés. Még kevéssel a budapesti, nagy rendezői sikerrel zárult úszó-világbajnokságot követően megpróbáljuk levonni a tanulságokat az éremtáblázat átvizsgálásakor, ami egyes nemzetek számára fényes, mások számára ködös jövőképet fest.

Hemingway: Nem tudom, miért szereti valaki jobban a Fradit és a Felcsútot, mint a Honvédot

A bajnoki címvédő Budapest Honvéd tulajdonosának, George F. Hemingwaynek van legalább egy jó tulajdonsága: hogy online chatben kérdezhetnek tőle a szurkolók. És mivel a legutóbbi egy órán át tartott, így elég sok minden szóba került. Az új vezetőedzővel, Erik van der Meerrel elégedett. Van olyan ajánlat, amiért a gólkirály Eppel Márton mehet.

Benedek Tibor: Hirtelen mi is újra hősök lettünk – NSO

Két nap alatt majd’ tízezer ember tombolt a masters-világbajnokság pólótornáján a Millennium mérkőzésein, amelyeken Benedek Tibor és társai újra hősök lettek. Benedek Tibor azt mondja, nincs szükségük taktikára (Fotó: Török Attila) – Készülnek a szelfik, osztogatják az aláírásokat, fesztiválhangulat van a medence körül. Önök is így érzik?

Már félnek tőlem, tudják, hogy a végén dobom a legnagyobbat

Márton Anita szerda este világbajnoki ezüstérmet szerzett súlylökésben a londoni atlétikai világbajnokságon. Ez nem is akkora meglepetés, a szám egyik favoritjává nőtte ki magát. A magyar atlétától már tartanak az ellenfelek, mert mindig hozni tudja magát. Baji Balázs bronzérme is hajtotta.

Boksz: a Sport1 élőben közvetíti a Mayweather-McGregor csatát! – NS

Évek óta várják a küzdősportok rajongói, nevezték már az évszázad, de az évezred bokszmeccsének is, és augusztus 26-án Las Vegasban meg is rendezik. Összecsap a veretlen ökölvívósztár (49-0, 26 KO), Floyd Mayweather és a UFC királya, Conor McGregor. A show-t Magyarországon a Sport1 közvetíti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Izraelből rajtolhat a 2018-as Giro d’Italia

Nem ez lenne az első alkalom, hogy Olaszországon kívül kezdi meg a háromhetes tekerést a mezőny, de Európán kívül még...

Close