baseball, Sportmarketing — 2017/08/11 at 09:48

A Metallica nyitotta az estét a San Francisco Giants meccse előtt

by

A híres heavy metal zenekar játszotta a mérkőzést felvezető amerikai himnuszt és a tagjai VIP eseményeken is részt vettek. A zenészek a már hagyományosnak mondható ceremóniával tisztelegnek szülővárosuk csapata előtt.

Ötödik alkalommal rendezték meg a Metallica estet a San Francisco Giants otthonául szolgáló AT&T stadionban. A Chicago Cubs elleni mérkőzés előtt a zenekar tagjai szórakoztatták a közönséget.

A szurkolóknak abban a különleges élményben lehetett részük, hogy a Metallica játszotta a meccs előtt a himnuszt, a VIP vendégek pedig a zenészekkel való beszélgetésen is részt vehettek. Akik az erre az alkalomra kiadott speciális jegyet vásároltak, ajándékba kaptak egy egyedi Giants & Metallica baseball pólót és egyúttal a Giants játékosa által létrehozott jótékonysági szervezet, a The Posey Family Foundation adománygyűjtéséhez is hozzájárultak.

Érdekesség, hogy noha ez volt az ötödik Metallica est a Giants-szel való együttműködés során, csupán a második alkalommal szerveztek köré VIP eseményeket.

Kirk & James Perform the National Anthem (2017 Metallica Night w/ the SF Giants)

For the fifth year in a row, James Hetfield & Kirk Hammett took to the field to perform “The Star-Spangled Banner” during the Fifth Annual Metallica Night with the San Francisco Giants.

Forrás: metallica.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.08.11.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close