Sportszemle — 2017/08/09 at 06:30

Sportszemle 2017.08.09.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


“Mélyről jöttem fel” – Baji a történelmi bronzról

Nagyon kemény verseny volt, de a végén már ő is érezte, hogy ott lehet a dobogón – mondta Baji Balázs, aki hétfőn bronzérmet nyert férfi 110 méteres gátfutásban a londoni atlétikai világbajnokságon.

Áprilisban nyílik meg a kölni Schumacher-kiállítás

Állandó kiállítás nyílik Michael Schumacher magángyűjteményéből. Autók, relikviák és trófeák is láthatók lesznek a korábbi hétszeres világbajnok pályafutásából. Áprilisra csúszik a kölni Michael Schumacher kiállítás megnyitása, írja James Allen szakújságíró. Az állandó tárlat az egykori Butzweilerhof repülőtéren kap helyet a Motorworld Cologne nevű létesítményben, és az ígéret szerint Schumacher legkorábbi gokartjaitól a 2012-es Mercedes W03-ig, vagyis az utolsó F1-es autójáig több példányt is megmutatnak majd.

Kormánypénzek pörgetik a focibizniszt

Könnyen kikerülik a pénzügyi fair play szabályait az országok befolyása alatt álló futballklubok. Katar párizsi szerepvállalásával a pingpongdiplomácia éledhet újjá. Az európai foci vezetői talán éppen hátradőltek, gondolván a 2010-től elindított pénzügyi fair play intézménye eredményesen működik, sikeresen megvédi a futballt a dúsgazdag tulajdonosok felelőtlen pénzszórásától.

Wladár Sándor: Hosszú Katinkának több joga van, mint Orbánnak

Az úszóknál kirobbant botrányban eddig szinte csak egy közleményből ismertük azoknak az elnökségi tagoknak a véleményét, akik múlt csütörtöki lemondásukkal jelezték, hogy képtelenek tovább együtt dolgozni a Magyar Úszó Szövetség elnökével, illetve a sportág érdekében azt szeretnék, ha Bienerth Gusztáv távozna.

MU: Mata megváltoztani készül a labdarúgást és a világot – NSO

Juan Mata, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United futballistája megváltoztatni készül a labdarúgást, s ezzel együtt az egész világot. Juan Mata mások arcára is mosolyt csalna (Fotó: AFP) A spanyol játékos elhatározta, hogy mindenkori fizetésének egy százalékát jótékony célra ajánlja fel. Ez már önmagában sem kis összeg, ismerve a mai sztárok fizetését, azonban nem éri be ennyivel.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportsmarketing TALKS – az Anderlecht megmutatta, milyen egy igazi Szurkolói Nap

A szezonkezdet alkalmából Szurkolói Napot tartott a belga Anderlecht. A programok szórakozást kínáltak mindenkinek, a kisgyerekektől a hardcore fanokig, és...

Close