Sportállás — 2017/08/04 at 10:20

A hét sportos állásai (2017/31. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


Kiemelt Ügyfél Menedzser – Szponzoráció

A Lagardère Sports Hungary a Groupama Aréna üzemeltetője és a Ferencvárosi Torna Club hivatalos marketing ügynöksége. Anyavállalatunk a Lagardère Sports and Entertainment világszerte számos, a Groupama Arénához hasonlóan komplex funkciójú stadiont üzemeltet Brazíliától kezdve Németországon át, egészen Szingapúrig. A hazai és nemzetközi mérkőzéseken túl a Groupama Aréna klasszikus rendezvényhelyszínként is funkcionál, otthont adva évente több mint 200 vállalati és nagyközönségi rendezvénynek.

Brand Manager

Felsőfokú (gazdasági) végzettség Hasonló területen eltöltött legalább 3 éves munkatapasztalat Tárgyalóképes angol nyelvtudás Kiváló szintű MS Office ismeretek (Excel magas szintű ismerete) Nyitott, dinamikus, csapatmunkára és önálló munkavégzésre egyaránt alkalmas személyiség, aki szereti a kihívásokat Kiváló kommunikációs képesség, analitikus szemléletmód Megbízható, pontos munkavégzés, jó szervezőkészség Készség önálló kezdeményezésre és önálló

Önkéntes/Gyakornok

Ebben az évben is meghirdetjük már megszokott önkéntes programunkat, melynek keretében szeretnénk lehetőséget biztosítani a jövő TF-es sportszervezői/sportmenedzserei számára, hogy gyakorlati-szakmai tapasztalatokat szerezzenek a tanulmányaik mellett.

Projektmenedzser

Budapesti székhelyű cég Projektmenedzser munkatársat keres.

Lottózói eladó

A Szerencsejáték Zrt. Fővárosi Értékesítési Régiója budapesti lottózóiba keres kollégákat lottózói eladó munkakörbe, heti minimum 20 órás munkaidőbe, határozatlan időtartamra, Budapest területén változó munkahelyre. A foglalkoztatás heti óraszáma az eladói készségek és a fogadói igények függvényében változhatnak, akár heti 40 órás munkaidőre is.

 

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.08.04.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close