Sportszemle — 2017/08/01 at 06:30

Sportszemle 2017.08.01.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Különleges úszócsapatunk van, mindenki láthatta

„Nem lehetek elégedetlen, mert nagyon sok szép dolgot láttunk, de maradéktalanul elégedett sem. Szentül hittem abban, hogy a tíz érem elérhető, ezért is neveztem meg ennyit. A plusz mínusz kettőből a mínusz jött be sajnos” – ezzel a felütéssel kezdte értékelését Sós Csaba szövetségi kapitány.

Augusztus végéig van üzemeltetője a Duna Arénának

A világbajnokságok végéig szól a vizes vébének otthont adó Duna Aréna és az előtte található Fina Market üzemeltetéséről szóló szerződés, így augusztus végéig biztosított az épületek működtetése – mondta lapunknak Bluszt Kálmán, a fenntartással megbízott B-omega-T Kft. ügyvezetője. (A vasárnap véget ért vizes vébé után augusztus 7-én elkezdődik a FINA Masters Világbajnokság, amely augusztus 20-ig tart majd.)

Női kézilabda: Ha koncentrál a csapat, nem számít, ki az ellenfél –

A magyar női kézilabda-válogatott az egyhetes balatonboglári edzőtáborozás során másodszor is összemérte erejét Norvégiával, és a pénteki döntetlent követően vasárnap háromgólos győzelmet aratott. Zácsikék ismét nagy csatát vívtak a norvégokkal (Fotók: MKSZ/Cseh Péter) A magyar női kézilabda-válogatott az elmúlt egy hétben Balatonbogláron edzőtáborozott.

Kubica és a jövő F1-sztárjai jönnek a Hungaroringre

A Hungaroring történetében először rendeznek F1-tesztet a pályán, a Magyar Nagydíj után kedden és szerdán is a Forma-1-es csapatoké lesz Mogyoród. A kétnapos teszt a nagydíjra érvényes hétvégi, vagy a futamra váltott vasárnapi jeggyel ingyen látogatható, videós közvetítés viszont sem tévében, sem az interneten nem lesz róla.

Pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket Ronaldóék Pesti fellépésére

Négy óra alatt lett telt házas a Groupama Aréna a vb-selejtezőre.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportsmarketing TALKS – a siker és a népszerűség kapcsolata a vízilabdában

Milyen hatása van egy hazai rendezésű világversenyen való sikeres szereplésnek a vízilabda népszerűségére? Hogyan megy végbe a generációváltás egy sikerkorszak...

Close