Sportszemle — 2017/07/31 at 06:30

Sportszemle 2017.07.31.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Több mint 10 milliárdjába került tavaly Magyarországnak a száguldó cirkusz

A korábbi évekhez hasonlóan 2016-ban is jelentős, 12,7 milliárd forintos vissza nem térítendő támogatást kapott az államtól a Hungaroring Sport Zrt. – derül ki a társaság publikus beszámolójából. Erre szükség is volt, hiszen csak az autóversenyek jogdíjai 11,6 milliárd forintot vittek el, ezt pedig…

Tizenhat magyar versenyző indul a londoni atlétikai vébén

A csapatból öten még utánpótlás korúak.

F1: 35 milliárd forint a Hungaroring fejlesztésére – NSO

A Formula-1 vezetését átvevő triumvirátus egyik tagjával, Chase Carey ügyvezetővel tárgyalt a szombati időmérő edzés előtt a Hungaroringen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. Chase Carey először jár Budapesten (Fotó: Meder István) „Ez volt az első találkozónk, Carey úr először jár Budapesten, és a péntek este a városban tett sétája lenyűgözte, úgyhogy elég jó alapállásból indítottunk – mondta a megbeszélés után Szijjártó Péter.

Hosszú Katinka előtt is voltak úszó olimpiai bajnokaink

Mindenkinek megvan, ahogy Vitray Tamás sportriporter magából kikelve üvölti a mikrofonba “Gyere Egérke! Gyere kicsi lány!” Mindezt a szöuli olimpia női 200 hát döntője során, amikor a 14 éves Egerszegi Krisztina az első olimpiai aranyérmét nyerte.

Megtaláltuk Miklós Edit lehetséges utódját

Ma 14 éves. Nem lány, hanem fiú. Nem lesikló, hanem szlalomos. Trunk Tamásról az osztrákok azt mondják, a tehetsége meg van ahhoz, hogy bajnok legyen. Kérdés: hogyan lehet hegy nélkül magyar sísportról beszélni? Hogyan lehet az ember fiából profi, nemzetközi szinten is jegyzett síversenyző? Bemutatunk egy alternatív, családi utat.

Kulcsár Krisztián: Nem a jövő, hanem a jelen sportolói az EYOF-osok

Rövid, ám kedves fogadással várták Budapesten, a Larusban a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon 13 arany- 14 ezüst- és 14 bronzérmet szerző magyar csapatot. Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke szerint ők nem a jövő, hanem már a jelen sportolói.

Magyar bringás ugrik legmagasabbra a világon

A triálos Hegedűs László Guinness-rekordot állított fel bringás magasugrásban, 179,5 centiméterre ugrott fel szombaton a londoni Green Parkan, írja a Bikemag.hu. A kerékpáros magasugrásban is három próbálkozás van egy magasságon, maximum nyolcméteres nekifutó után kell elérni az akadály tetejét. Hegedűs a másodikra érte el a csúcsmagasságot.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Képek: szponzorok, kitelepülések, merchandising a FINA 2017 vizes világbajnokságon

A versenyhelyszíneken és a szurkolói zónákban néztük meg, hogyan jelennek meg a rendezvény szponzorai. A kitelepülések nagyok, látványosak, azonban a...

Close