Sportszemle — 2017/07/28 at 06:30

Sportszemle 2017.07.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Megint nekivágna a világ legdurvább futóversenyének a magyar fogorvos

Lubics Szilvia újból nekivágna, s az idei negyedik helyénél előrébb szeretne végezni a világ egyik legmegerőltetőbb ultrafutóversenyén, az amerikai Badwateren. A nagykanizsai sportoló Lentiben tartott sajtótájékoztatóján felidézte, hogy a 217 kilométeres viadal – amelyet 36:09:12 órás időeredménnyel teljesített – nem a hossza, hanem a rendkívüli körülmények miatt számít a világ egyik legextrémebb futóversenyének.

Egerszegi Krisztina: Az egész testem libabőrös volt a Duna Arénában

Pályafutása vége óta, tehát az elmúlt 20 évben a média nyilvánosságát kerülve éli családi életét az ötszörös olimpiai bajnok Egerszegi Krisztina. Esetében azért nyilvánvaló volt, hogy a 2017-es vizes világbajnokságon ráveszik valamilyen szerepre. Így is történt, az ország „Egérkéje” indította be a vízköpőt a nyitóünnepségen, ennek szimbolikus másolata zubog a Duna Aréna mellvédjén szerda óta, merthogy előtte egyszerűen nem működött, talán csak rövid ideig.

Annyi embert érdekelt a felkészülési meccs, hogy lemondták

Olaszok és németek jártak pórul Ausztriában a ritkán hallható történet során.

Képek: átváltozott a kispad, mindent uralma alá vont a sör! – NSO

Minden más foci CSILLAG PÉTER NS-VÉLEMÉNY. A felfoghatatlanul túlpörgő játékoskereskedelem pöffeszkedően, a futballbiznisz kapzsi gőgjével tart kacagó tükröt a hétköznapok küzdelmes világában élők elé.

Fél óra alatt meggyőztek a fejvédő bukókeretről

A hétvégi Magyar Nagydíj előtt, csütörtökön, a Hungaroringen mutatta be az FIA (Nemzetközi Autós Szövetség) részletesen is a glóriás fejvédő bukókeretet, amit 2018-ban kötelezően bevezetnek a Forma-1-ben. A nemzetközi szövetségtől Charlie Whiting versenyigazgató és a projekt gazdája, Laurent Mekies képekkel és videókkal szemléltette az eszközt, illetve annak tesztelését, amiket az utóbbi hat évben, a 2011-es projektindítás óta elvégeztek.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A világ legértékesebb sportklubjainak listáján csak harmadik a legdrágább futball klub

Tavaly egy amerikaifutball klubnak volt köszönhető a trónfosztás. Idén még egy sportág képviselője beférkőzött a labdarúgás elé.

Close