Sportszemle — 2017/07/27 at 06:30

Sportszemle 2017.07.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Azért a Forma-1-es rajtrácson megkönnyeztem a magyar himnuszt

Tudta, hogy a Williamsnek magyar szerelője is van? Mégpedig nem is akármilyen: a csapat elektromos rendszerein, illetve főleg Felipe Massa autóján dolgozik. A 36 éves, kisvárdai Jánvári Zsolt megmutatta, hogy kellő kitartással és elhivatottsággal Magyarországról is be lehet kerülni az autósport csúcskategóriájának zárt világába. A hazai versenyünk előtt beszélgettünk vele.

Gyárfás: Utána engem dicsőítettek, mintha én táncoltam volna

„Most a többség elsősorban arra kíváncsi, hogy mennyit, de hogy ezért a pénzéért a vevő mit kap, az szinte elsikkad”, mondta a Heti Válasznak adott interjúban Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség volt elnöke, akit a hétvégén beválasztottak a Nemzetközi Úszószövetség végrehajtó bizottságába, de ugyanakkor elvesztette alelnöki tisztségét.

Kontroll nélküli piac: túl az egymilliárdon az angol klubcsapatok

A Premier League csapatainak mostani költekezése fenntarthatatlan – mondta Daniel Levy, az előző idényben ezüstérmes Tottenham Hotspur elnöke. Az angol élvonalbeli futballklubok a jelenlegi átigazolási szezonban eddig több mint egymilliárd dollárt költöttek új játékosokra, a Spurs azonban egyelőre kimaradt ebből.

U17: címvédőként indulunk Európa egyik legpatinásabb tornáján

2017-07-26 12:05:31 Európa egyik legrégebbi ifjúsági futballtornáján, a szombaton kezdődő Telki Kupán a magyar U17-es válogatott mellett a cseh, a szlovák és a horvát korosztályos csapat vesz részt. Fotó: mlsz.hu A torna immár 37 éves múltra tekint vissza, az MLSZ 1981-től megszakítás nélkül minden évben megrendezi a viadalt, amely így a kontinens egyik legrégebbi ifjúsági felkészülési tornája.

Kreatív Online – Magyar okosevezőgéppel készülnek a jövő kajakosai

Persze hasonló csigás kötélrendszeren alapuló, saját testsúllyal dolgozó multifunkciós edzőpadok már évtizedek óta léteznek – sőt, volt idő, amikor ezeket még Chuck Norris-szal lehetett eladni. Az elmúlt években azonban az evezős vízisportágak is felfigyeltek az állóképesség-fejlesztő ergométerekre, és egyre többször használják az izom munkateljesítményének mérésére és fejlesztésére szárazföldi edzésekhez a téli időszakban.

Szilágyi Áron: Csak büszkeséget érzek, irigységnek helye nincs – NS

Eddig ő volt, aki a sikereket szállította, most viszont furcsa helyzetbe került Szilágyi Áron, hiszen a hőn áhított egyéni világbajnoki címet nem ő, hanem csapattársa, Szatmári András szerezte meg Lipcsében a vívó-világbajnokságon. – Világbajnoki ezüstérmet szerzett hétfő este férfikardcsapatunk Lipcsében, ez önmagában gyönyörű eredmény, de meg lennék lepve, ha nem találna kivetnivalót a sikerben…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A hét sportos állásai (2017/30. hét)

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.

Close