Sportállás — 2017/07/26 at 13:50

A hét sportos állásai (2017/30. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


Kiemelt Ügyfél Menedzser – Szponzoráció

A Lagardère Sports Hungary a Groupama Aréna üzemeltetője és a Ferencvárosi Torna Club hivatalos marketing ügynöksége. Anyavállalatunk a Lagardère Sports and Entertainment világszerte számos, a Groupama Arénához hasonlóan komplex funkciójú stadiont üzemeltet Brazíliától kezdve Németországon át, egészen Szingapúrig. A hazai és nemzetközi mérkőzéseken túl a Groupama Aréna klasszikus rendezvényhelyszínként is funkcionál, otthont adva évente több mint 200 vállalati és nagyközönségi rendezvénynek.

Projektmenedzser

Budapesti székhelyű cég Projektmenedzser munkatársat keres.

Junior kommunikációs manager

A cég PR tevékenységének koordinálása Belső és külső kommunikációs aktivitások illetve kampányok lebonyolítása Részvétel a nemzetközi edukációs kampány lebonyolításában Kapcsolattartás a PR ügynökségekkel Kapcsolattartás a marketing osztály egyéb részlegeivel és külsős szolgáltatókkal Kapcsolattartás az értékesítéssel; piaci igények figyelembe vétele a kampányok során Márka megjelenések biztosítása összhangban a hosszú távú márka-

Részlegvezető

Szeretnél egy dinamikus, sportos csapatban dolgozni? MUNKAKÖRI LEÍRÁS Csatlakozz csapatunkhoz és építsd fel saját részleged az alapoktól: munkaerő felvétel saját csapat képzése és irányítása kereskedelmi tevékenység megtervezése és a készlet kezelése a jól jövedelmező üzlet érdekében. A hosszútávú karrierlehetőség éltet? A jelen részlegvezetői közül kerülnek ki a majdani áruház-, regionális igazgatók és az ő feletteseik.

 

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.07.26.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close