Sportszemle — 2017/07/25 at 06:30

Sportszemle 2017.07.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Mercedes az F1 jövőjéért dobja a DTM-et

Bajban lehet a DTM, vagyis a Deutsche Tourenwagen Masters a 2018-as szezon végén, a Mercedes ugyanis jelezte, hogy a következő idény után kiszáll a sorozatból, hogy 2019-től kezdve a Forma-E-re fókuszálhasson. Ezzel újabb nagy gyártó csatlakozott teljes erőbedobással az elektromos formabajnoksághoz.

Nem ment edzésre Pálmarsson, kitették a csapatból

Megkezdte a felkészülést hétfőn a Telekom Veszprém együttese, azonban rögtön komoly fordulat állt be a csapat életében. Történt ugyanis, hogy az edzés előtt 15 perccel Aron Pálmarsson rövid üzenetben jelezte a csapat edzőjének: nem kíván megjelenni az edzésen, helyette hazautazik Izlandra.

Egy Krőzussal és egy templom egerével gazdagodott az NB1

Nem sokat pihenhettek a magyar focisták, máris elindult az NB1 2017/18-as szezonja. Éppen ezért nekünk is elég volt a „nyári szünetből”, újabb elemzéssel jelentkezünk. Azt már részletesen kiveséztük, hogy a tavasszal zárult szezonban milyen összegből gazdálkodtak a klubok, viszont eddig nem…

Gyárfás: Nyilván annak adok át érmet, akinek szeretnék

A FINA tisztújítását követően ön a legfontosabb döntéseket meghozó bureau tagja maradt, de alelnök nem. Ezt követően viszont az elnök bevette a vizes sportok szövetségét vezető szűk tanácsba. Mi történt? – Értékelték a magyarok eddigi helytállását. Julio Maglione elnök úr és az általános igazgató, Cornel Marculescu úgy érezte, itt az idő, hogy elismerje az eddigi helytállást.

A Chelsea-re nagyon berágtak Kínában

A klub ázsiai körútján a helyieket alázta, amivel egy egész országot sértett vérig Robert Kenedy. A Chelsea 21 éves brazil játékosa, bizonyos Robert Kenedy miatt került kellemetlen helyzetbe a csapat kínai turnéján, írja a Goal. Kenedy akkor esett át a ló túloldalára, amikor nyilvános Intsa-oldalán megalázott egy kínai embert, és előtte elküldött minden kínait a fenébe – hogy szépen fogalmazzunk.

277 millió euró, és ez csak Guardiola védelme

Pep Guardiola nem szórakozik a Manchester City élén, másfél nyár elég volt neki arra, hogy több pénzt költsön el, mint pár éve egy komplett bajnokság minden csapata egy átigazolási időszak alatt. A hétfőn bejelentett, 57,5 millió euróért megvett védővel, a Monacóból érkező Benjamin Mendyvel ráadásul sikerült összeraknia minden idők legdrágább védelmét, És azt se feledjük, hogy van egy 40 millió eurós kapusa is, Ederson.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A vizes vb a legnézettebb, de közel sem a legértékesebb

Mi van a számok mögött? Nincsen a TOP 10 legértékesebb sportesemény között a FINA vizes világbajnokság. Az egy évvel ezelőtt kiadott...

Close