Sportszemle — 2017/07/21 at 06:30

Sportszemle 2017.07.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Először rendeznek hivatalos Duna-átúszást Budapesten

A rajt a pesti alsó rakparton, a cél a Műegyetem előtt lesz.

Elköltöztethetik a pólódöntőt, ha bejutnak a magyarok

Az 5 ezerrel több nézőt befogadni képes uszodába tehetik át a finálét.

Vizes vb: „,A magyarok mindenhol fantasztikus hangulatot varázsolna

Minden nap telt ház várta a nyílt vízi úszókat Balatonfüreden a vizes világbajnokságon, a híres Tagore sétányon felállított lelátók rendre csordultig megteltek. A magyar szurkolók itt is fantasztikus hangulatot teremtettek, ha kicsit mégis lankadt volna a figyelem, Gundel Takács Gábor tett érte, hogy újra hangzavar legyen. A balatonfüredi hangulatfelelőssel beszélgettünk.

Szuper műlábakkal előznék Usain Boltot

Egy paraatléta új generációs műlábakkal Usain Boltnál is gyorsabban futna, de mindeközben a paraatlétikai világszövetség éppen törölni akarja a műlábas világcsúcsokat, mert a protézisekkel túl jó időket futnak a sprinterek. Az már sok vitát kiváltott, hogy vajon a műlábak előnyt vagy hátrányt okoznak-e az ép sportolókkal összehasonlítva.

Miklós Edit megcélozta a phjongcshangi téli olimpiát

Jól halad Miklós Edit alpesi síző felkészülése a következő szezonra. A januárban térdszalag-szakadást szenvedett sportoló csütörtökön az MTI-nek elmondta, egyelőre Csíkszeredában készül a versenyidényre. Ausztriában élő erőnléti edzője, Zakariás Zsolt kéthetente jön Csíkszeredába, hogy “felfrissítsék” az edzésprogramot. Ez azt jelenti, hogy egyre több és nehezebb gyakorlatot kell végeznie.

Bármelyik közép-európai csapat felnőhetne a Bayern München szintjére?

Tavaly ősszel, miután Michel Platinit, az UEFA első számú vezetőjét „összeférhetetlenség” és „hűtlen kezelés” miatt eltiltotta a labdarúgással kapcsolatos mindennemű tevékenységtől a nemzetközi szövetség etikai bizottsága, a testület új elnököt választott. A szlovén jogász, Aleksander Ceferin foglalta el az Európai Labdarúgó-szövetség vezetői pozícióját, s már a beiktatása alkalmával elmondott beszédéből le lehetett szűrni, nincs ember, aki nála elkötelezettebb lenne a kis országok iránt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A hét sportos állásai (2017/29. hét)

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.

Close