Sportszemle — 2017/07/20 at 06:30

Sportszemle 2017.07.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Felemásan zárult a hazai ‘Pool-drukkerek találkozása Gerrarddal

Régen járt már Steven Gerrard Magyarországon a Liverpool kötelékében, így a magyar drukkerek nagyon örültek a hírnek, hogy ezen a héten a Vörösök U18-as csapatának edzőjeként hazánkban tartózkodik. Az U23-asok is eljöttek, ők csaptak össze az MTK Budapest II-vel kedd este az új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Eszéki futballfeltámadás – meglátogattuk Mészáros Lőrinc horvát csa

A másfél évvel ezelőtt a szakadék széléről visszarántott NK Osijek újra futball-lázba hozta az eszékieket – exkluzív, helyszíni riportunk az Európa-ligában eddig háromból három meccsét megnyerő, összesen 8-0-s gólkülönbséggel álló, magyar tulajdonú határ menti csapat otthonából. Maradona, Károly herceg, Wawrinka, Suker és Mészáros Lőrinc, avagy magyargyűlölet helyett magyarszeretet a Rozgonyiak egykori birtokán – és ott lesz-e az Eindhoven elleni meccsen Eszéken Orbán Viktor?

A vizes vb alatt robbant ki korrupciós botrány a FINA-nál

A vizes vb alatt robbant ki korrupciós botrány a FINA-nál – Már a FIFA-botrányban is felmerült annak a kuvaiti sportvezetőnek a neve, aki a hétvégén Budapesten az úszószövetség egyetlen alelnökjelöltjeként indul, és akár a csúcsra is érhetne. Kenőpénzek elfogadásával vádolják.

Kreatív Online – Hátizsákba hajtogatható az e-bringa

„Az volt a célunk, hogy a nehéz, monstrum elektromos kerékpárokkal szemben legyen egy olyan is, amely kis helyet foglal, és bárhova magunkkal vihetjük, akár a melóhelyre az irodába is” – fogalmazott Shanguui Wu a Smacircle-t feltaláló cég egyik alapítója.

Bienerthnek annyi, Fürjes Balázs érkezhet az úszószövetség élére a vizes vb után – 444

Valószínűleg már a július végéig tartó vizes vb után, de legkésőbb ősszel új elnököt választ magának a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) és Fürjes Balázs kiemelt beruházásokért felelős kormánybiztos lehet az utódja a Gyárfás Tamás lemondása után januárban megválasztott Bienerth Gusztávnak.

F1: tízből kilenc csapat leszavazta, de jön a bukókeret 2018-ban

A bukókeret nyert a Forma-1-es autókra tervezett fejvédőtervek közül, így ezt vezetik be a 2018-as szezonban a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szerdai stratégiai ülése után. A bukókeret mellett a Ferrari, azon belül Sebastian Vettel által tesztelt pajzs volt még versenyben a szavazáson.

Túl a mélyponton – Kapás Boglárka szeretne már rajtkőre lépni a Dun

Szenzációs esztendőt zárt tavaly Kapás Boglárka: a riói ötkarikás bronzérem meg a négy Európa-bajnoki cím után okkal ünnepelt az UTE versenyzője – természetesen azt szeretné, hogy a budapesti világbajnokság után is legyen oka az örömre. – Túl van a mélyponton?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Németország 13 városban rendezné meg a 2032-es olimpiát

Igazi olimpiai reformra készülnek a németek. Már most 80 százalékos a készültség.

Close