Sportszemle — 2017/07/18 at 06:30

Sportszemle 2017.07.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Varga Sándor: A döntetlen gond nélkül meg lehetett volna Irapuatóba

A nemzetközi hírű futballmenedzser, Varga Sándor megannyi világklasszis pályafutását segítette, éveken át dolgozott az MLSZ-ben, támogatta az orosz és a magyar futball fejlődését, és mára igazi világpolgárrá vált. Londonban, Moszkvában, Budapesten is otthon érzi magát, és megvan a véleménye az ukrán háborús helyzetről és az NB I középszerű külföldi edzőiről is.

20 éve ezt halljuk, mégse változik a magyar futball

A 21 éves Kecskés Ákos, és a nála egy évvel fiatalabb Sallai Roland mondta el tapasztalatait a magyar futballról. Kecskés az előző szezont az Újpestben töltötte, 22 bajnokin lépett pályára, de a múlt héten leigazolta a lengyel Niecicza, igaz az első meccsen még nem kapott szerepet.

Kemény-blog: A FINA vezetői dobtak egy hátast

Dr. Kemény Dénes a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, aki 2000-2008 között szövetségi kapitányként három olimpiai bajnoki címet nyert a magyar férfi vízilabda-válogatottal, mostantól az Origo olvasóival osztja meg gondolatait a budapesti vizes világbajnokság magyar érdekeltségű vízilabdameccseit követően. Íme az első bejegyzése. Végre megkezdődött vasárnap a vébé.

14 év után van ismét magyar TOP 100-as férfi teniszező

2003 márciusa és az akkor 28 évesen visszavonult Sávolt Attila óta nem volt magyar férfi teniszező a világ legjobb száz játékosa között – egészen mostanáig. Fucsovics Márton ugyanis pályafutása során először beférkőzött az elitbe, és a hétfői világranglistán már a 99. helyen tűnt fel. 2003 óta először van TOP100-as játékosunk!

Vizes vb: Budapest rendezi a 2024-es rövid pályás úszó-világbajnoks

A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) hétfőn 12 órától sajtótájékoztató keretein belül jelentette be a 2022., valamint a 2024. évi rövid pályás úszó-világbajnokság helyszíneit: előbbit Kazanyban, míg utóbbit Budapesten rendezik! A rövid pályás vb-kre 2016 szeptemberében Svájc, Németország, Oroszország, Magyarország, Hongkong és az Egyesült Arab Emírségek jelezte, hogy pályázni kíván.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Snapchattel nyit a közösségi média felé a Forma-1

Partneri megállapodást kötött az F1 tulajdonosa a Snap Inc. amerikai közösségi média vállalattal, amelynek köszönhetően a rajongók hat hátralévő futam...

Close