Sportszemle — 2017/07/13 at 06:30

Sportszemle 2017.07.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Szuperdögös lesz Micheliszék 2018-as Hondája

2018-ban teljesen új Honda Civic Type R-eket készít majd a Honda túraautós projektjét vivő olasz JAS Motorsport, ezeket viszont a TCR sorozatba szánják majd, áll a JAS szerdai bejelentésében. Az FK8 típusjelű kocsikból első szakaszban 25 darabot készítenek majd, az alap természetesen a 2017-ben utcára került új Honda Civic.

Fontos szabályváltoztatások történtek a labdarúgásban

Az International Football Association Board (IFAB), a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség Szabályalkotó Testülete bejelentette a 2017/2018-as labdarúgó-bajnokságban érvénybe lépő szabályváltozásokat, amelyekből a legfontosabbakat olvashatják. Az alábbiakban a főbb szabályváltozások és magyarázatok vázlata található.

Műanyag párnát húznak az újpesti gyepre, ha hideg lesz

Az Újpest futballcsapata kapcsán most leginkább a címercsere körül forrnak az indulatok, a drukkerek tüntettek is miatta. Eközben viszont jó hírt kapott a csapat, idézzük az MLSZ honlapját: „Az Újpest FC egy több országban is kipróbált mobil pályafűtési eszközt kíván alkalmazni.

Alpesi sí: Ne csodálkozzatok, ha egy idő után késsel a hátatokban é

Szokatlanul éles szavakkal fejtette ki véleményét a Facebook-oldalán Miklós Edit a Szőllős testvérekkel kapcsolatos sportorvosi igazolásos ügyről. A Szőllős testvérek, Noa, Benjámin és Barnabás nem megfelelő orvosi igazolással versenyeztek az alpesi sízők országos bajnokságán, emiatt a szövetség két évre eltiltotta őket. Szőllősék vitatták ennek jogosságát, arra hivatkozva, hogy a magyar szövetség korábban még engedte versenyezni a három sportolót.

Váratlanul dobta óriásszponzorát a Magyar Jégkorong Szövetség

Váratlanul dobta óriásszponzorát a Magyar Jégkorong Szövetség – 9 év után nem folytatják a munkát a Mollal.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az MLB Londonba hozná a baseballt

Az amerikai baseball liga az NFL mintájára Londonban rendezne mérkőzést az európai szurkolók kiszolgálására és a sportág népszerűsítésére. 2019-re valósulhat...

Close