Sportállás — 2017/07/13 at 16:30

A hét sportos állásai (2017/28. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


Szakmai Menedzser (Klaszter alprojekt – Minőségi testnevelés szakértő)

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) közhasznú civil szervezet, Magyarország egyik legnagyobb és legnépesebb gyermek- és ifjúsági civil szervezete . Az MDSZ az iskolarendszer meghatározó szereplője mind az iskolai sport és tehetséggondozás, mind pedig az egészségfejlesztést szolgáló iskolai mozgásprogramok tartalmi fejlesztése, szervezése terén.

Beszerzési asszisztens

CSATLAKOZZ MOST ÉS LEGYÉL EGY NYERŐ CSAPAT TAGJA! A HERVIS Ausztria, Magyarország, Szlovénia, Csehország, Horvátország és Románia meghatározó sportszer-és sportruházat kiskereskedelmi hálózata. A Hervis Magyarországon immár 27 áruházat üzemeltet, hatalmas sportszer-, sportcipő- és sportruházat választék, rendkívül előnyös szolgáltatások, szakképzett eladók és kedvező árak emelték a legkedveltebb sportáruházak közé.

Sales manager

Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő sport termékeket gyártó cégéhez keresünk Sales manager kollégát azonnali belépéssel, teljes munkaidőben.

Üzletvezető helyettes

Magyarország legnagyobb sportcipő-üzlethálózatába üzletvezetőket keresünk országszerte. A feladat a vásárlók kiszolgálásán és tájékoztatásán kívül, üzlet professzionális szintű működésének biztosítása: az eladók munkájának vezetése, motiválása, az árukészlet kialakítása, a megérkezett áru átvételének és raktározásának megszervezése.

 

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.07.13.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close