Sportszemle — 2017/07/11 at 06:30

Sportszemle 2017.07.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ezt tette a magyar feltalálóval a sportszergyártó óriás – Egy per tanulságai

Tizenöt év pereskedés tapasztalatairól és tanulságairól beszélt csütörtökön Oroszi László, az irányítósávos futballcipő feltalálója és az őt képviselő jogi szakemberek, Hennelné Komor Ildikó és Lantos Mihály. A hosszú jogi procedúra számos tanulságot rejt magában. A feltaláló példáján keresztül mutatjuk be, mire kell ügyelni egy szabadalmi eljárás során.

„Wimbledon a legszebb, legnagyobb, a világ csodája” – NSO

A teniszezők legnagyobb álma, a sportág legfontosabb versenye – a legendás Wimbledon utánozhatatlan tradícióinak jártunk utána az 1985-ben párosban bajnok Taróczy Balázs segítségével. A NAGYOBB MÉRETÉRT KATTINTSON A KÉPRE! Fucsovics Mártonnak a 2010-es korosztályos diadalát követően hét évet kellett várnia arra, hogy ismét betehesse a lábát a sportág szentélyébe, pedig 2011-ben, majd 2013-tól mindegyik esztendőben pályára lépett a wimbledoni selejtezőben.

Fa Nándor: a vizes vb-n is megkönnyezem a magyar sikereket

A TV előtt ugrálva szurkol majd a magyaroknak.

Így szabadult el a vizes vb költségvetése

Csak a Duna Arénára elköltöttek 46 milliárd forintot, de az összes többi létesítményre is több pénz ment el, mint amennyiből az oroszok kihoztak egy egész vizes vb-t. A megnyitó drágább lesz, mint a Sziget-nagyszínpad, de a Margitszigeten sem spóroltak. Összegyűjtöttük a világbajnokságra elköltött közpénzeket.

A futás művésze: Ötezer méter felett minden lépés maga a pokol

Tele van vele a média: a legkisebb újságtól a legnagyobb tévéig mindenki kíváncsi arra a vasemberre, aki majd’ 53 évesen, egyedüliként teljesítette a világ legnehezebb futóversenyét. Nem tud lemenni a boltba anélkül, hogy valaki ne szólítaná meg. Hiába, Komárom kis város, mindenki ismer mindenkit – mondja Szőnyi Ferenc, aki Ácson született, de komáromi lokálpatrióta.

Vizes vb: hirtelen szívhalál vagy fulladás – a mentőszolgálatok min

A budapesti vizes világbajnokságra 350 ezer szurkolót várnak a szervezők, egy ekkora eseményen pedig nagyon fontos szerep hárul a mentőszolgálatokra is, akik a lehető legrosszabb eshetőségekre is felkészültek. A vb orvosirányítási központjának igazgatója, dr. Merkely Béla elmondta: összetett feladat vár rájuk, hiszen öt verseny-, illetve nyolc edzéshelyszínt kell biztosítaniuk a masters vb-vel együtt hat héten keresztül.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.07.10.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close