Sportszemle — 2017/07/06 at 06:30

Sportszemle 2017.07.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ha így marad, háborút hoz a videóbíró

A stúdióban konkrét eseteket is említünk a pár napja befejeződött Konföderációs Kupáról, ezekből jó néhányat összeszedtünk videón is, hogy szemléltessük a hibákat. Ott van mindjárt a döntő, amin kiemelkedett egy elmaradt piros, amit a chilei Jara érdemelt volna egyértelmű könyöklésért. A játékvezető megnézte a pálya melletti tévén, majd csak sárgát ítélt.

Kulcsár Krisztián a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökével tárgyalt

Átbeszélték a budapesti olimpiarendezéssel kapcsolatos jövőbeni lehetőségeket is.

Rejtőzködnek az Iron Ladyhez csatlakozott magyar úszók, csak a vb után lépnek elő

Magyar úszók is csatlakoztak az Iron Lady által alapított nemzetközi „úszószakszervezethez”. Ám csak a vb után derül ki, a Hosszú Katinkáék által gründolt Profi Úszók Világszövetsége (GAPS) 30 fős, 15 olimpiai bajnokot felvonultató listája mely magyar sportolókkal bővül. Hosszú Katinka lassan minden páratlan nap sajtótájékoztatót tart, páros napokon pedig robbant valamit a Facebookon.

A féltáv legjobb újoncának választották Nikolicsot Amerikában

Az amerikai ESPN több egyéni-kategóriában is győztest hirdetett az észak-amerikai profi fociliga (MLS) első felének végén. A győztesek között pedig megtaláljuk Nikolics Nemanját, a Chicago Fire gólkirályjelöltjét. Nikolics az Egyesült Államokba érkezve folytatta azt, amit a lengyel Legia Varsóban elkezdett: zsinórban lövi a fontosabbnál fontosabb gólokat, időnként – mint legutóbb a Vancouver ellen – még duplázik is.

11 milliárd forintos összdíj Wimbledonban

Az év harmadik Grand Slam-tornáján Wimbledonban az összdíjazás eléri a 31,6 millió angol fontot (több mint 11,2 milliárd forint), ami a torna történetében rekordnak számít. A tavalyi díjazáshoz képest ez 12 százalékos emelkedést jelent és lényegében 5 év alatt megduplázódott az összdíj, hiszen…

Óriási a tét, Neymar ellen lépnének pályára – NSO

Nagy álommal indult útnak Brazíliába a Football Rangers, a Red Bull által rendezett Neymar Jr’s Five budapesti döntőjének győztese. A magyar bajnok a debreceni selejtezőből jutott tovább a fővárosi fináléba, amelyet megnyerve kiharcolta a részvételt a világkupa július 7-8-án, Praia Grandéban rendezendő döntőjére.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az Intel modern technológiai megoldásaival tennék vonzóbbá a nézőknek az olimpiát

Virtuális valóság, 360°-os közvetítés, drónok. Mindent bevetnének, hogy elérjék a fiatalokat és megállítsák a televíziós nézettség csökkenését.

Close