Sportszemle — 2017/06/30 at 06:30

Sportszemle 2017.06.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Usain Bolt megcsókolta a célvonalat megható búcsúpartiján

„Ki a franc akarhat repülővel beleszállni az ostravai atlétika stadionba – teszem fel a kérdést magamnak, amikor ezer decibellel, ijesztő, suhanó hangot hallok. Aztán többször is. Kell egy kis idő, míg rájövök, hogy a gerelyhajítás kapott ilyen szinkront. Minden dobást így kísérnek. Az atlétika nem mindenkinek elég izgalmas, de így az is odafigyel rá, aki nem akar.

„A Balaton-átúszás én vagyok”

Hosszú napja volt kedden, vizsgáról ment edzésre, így későbbre is került a találkozónk. Hogy sikerült a megmérettetés? – Nem tudom még, írásbeli volt. – Miből próbálkozott? – A társadalomelmélet alapjai. Az ELTE-n tanulok szociális munkás szakon. A lényeg, hogy meglegyen, nem? Annyit készültem rá, amennyi időm volt. Lesz, ami lesz.

Aprópénzt keresnek a magyar klubok Európában

Az elmúlt öt szezonban, tehát a 2012/13-as szezontól kezdődően, több mint 10 millió eurót gyűjtöttek a magyar labdarúgó klubcsapatok a Bajnokok Ligája és az Európa-liga küzdelmei során. Hogy ez az összeg éppen soknak vagy kevésnek számít, arra elfogultság nélkül lehet mondani, hogy sajnálatos módon…

„Mindent elértem, amire vágytam” – a BL-győztes átlövő kalandos útj

Nyert Bajnokok Ligáját a Győri ETO-val és Európa-bajnoki bronzérmet a magyar női kézilabda-válogatottal, miközben kacskaringós pályafutása során megjárta Spanyolországot és Ausztriát is. A visszavonuló és anyai örömök előtt álló Soós Viktóriával beszélgettünk kezdetről, küzdelemről, bizonytalanságról, sikerekről és jövőbeni tervekről. KELLETT EGY KIS RÁBESZÉLÉS Soós Viktória is azok közé tartozik, akiknek nem egyenesen vezetett az útjuk a kézilabdapályára.

A rekordbajnok, a falusi csapat és a másik Juventus

Végleges az összes európai futballbajnokság következő évi kerete. Kik jutottak fel a másodosztályból, és mely egykor világhírű csapatok süllyedtek vagy szűntek meg teljesen? Mi a helyzet a román magyar csapattal és Dzsudzsák volt klubjával? Ki nem volt még bajnok Svájcban? Mindenre itt a válasz.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

eSport szakosztályt indít az MTK

A magyarországi, hagyományos, nagy sportegyesületek közül elsőként. Ezt egy eSporttal foglalkozó oldalnak adott interjúban árulta el Deutsch Tamás, az MTK...

Close