Sportszemle — 2017/06/29 at 06:30

Sportszemle 2017.06.29.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Átláthatatlan adórendszert játszanak ki a La Liga rosszfiúi

Az utóbbi időben egyre-másra derülnek ki a Spanyolországban futballozó játékosok adóügyei, elég csak Lionel Messire vagy Cristiano Ronaldóra gondolni. Abban még a szakértők között sincs egyetértés, hogyan is kell értelmezni a hatályban lévő törvényeket, de a Barcelona és a Real Madrid sztárjai esetében nem csupán félreértésről van szó, hanem tudatos adómegkerülésről, amit különböző offshore cégeken keresztül intéznek.

Többen is igen jól keresnek a Budapest 2024 Zrt. felszámolásával

Másfél évvel azután is létezni fog még a Budapest 2024 Nonprofit Zrt., hogy visszavontuk az olimpiai pályázatunkat, ráadásul a társaság irányító testületébe bekerült a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) három felső vezetője, busás havi díjazással. Már február végén bizonyossá vált, hogy nem izgulhatunk házigazdaként a hét év múlva esedékes ötkarikás játékokon.

Visszahoznák a magyar zászlókat a szlovákiai focimeccseken

Legújabb filmje, az Out cannes-i debütáns lett. Szerinte komoly adósságaink vannak a nagy történelmi traumák feldolgozásában, és a suttogó propaganda a legfontosabb, mert az nem irányítható.

Csak pénzzel még Usain Boltot sem lehet meggyőzni

Minden versenyszervező legalább a fél karját adná azért, ha az ő eseményén indulhatna Usain Bolt, akit sok helyen magával az atlétikával is azonosítanak. A nyolcszoros olimpiai bajnok a csehországi Ostravába szinte hazajár, kilencedszer fog ott indulni. A Zlatá Tretra menedzsere, Alfonz Juck elmondta, hogyan győzik meg Boltot, hogy őket, egy 300 ezres várost válasszon.

Dr. Kamuti Jenő a Nemzet Sportolója

24.hu 2017. 06. 28. 12:20 A kormány elfogadta a nemzet sportolóinak javaslatát és döntött arról, hogy Kamuti Jenő legyen a nemzet sportolóinak 12. tagja. Kamuti Jenő kétszeres olimpiai ezüstérmes- és egyszeres csapatvilágbajnok tőrvívó, 17. éve a Nemzetközi Fair-Play Bizottság elnöke, a Hallhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének tagja.

Vizes vb: grandiózus nyitóünnepség, brit sztárénekessel – NSO

A vizes világbajnokságok és Magyarország történetének leglátványosabb show-műsorával készülnek a szervezők a budapesti és balatonfüredi FINA-világbajnokság megnyitóünnepségére. Július 14-én este 9 órától 4 darab 1600 tonnás uszály, 3000 négyzetméter színpad, 2000 jelmez, 40 drón és 510 közreműködő művész vesz részt a műsorban közel 220 önkéntessel és fiatal sportolóval kiegészülve – derült ki a Müpa és a Bp2017 Nkft.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A hét sportos állásai (2017/26. hét)

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból. http://karrierasportban.hu/job/170627-ehf-senior-sales-manager/ http://karrierasportban.hu/job/170626-mountex-nagykereskedelmi-uzletkoto/ http://karrierasportban.hu/job/170623-biotechusa-teruleti-vezeto-angol-nyelvtudassal/ http://karrierasportban.hu/job/170622-intersport-elado-penztaros/...

Close