Sportszemle — 2017/06/27 at 06:30

Sportszemle 2017.06.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Bolt: Remélhetőleg nem lesz sörhasam tíz év múlva

Usain Bolt 2006 óta szinte minden évben versenyez Ostravában, és az idei csehországi World Challenge-állomást is bevette a búcsúturnéjába. Futnia majd csak szerdán kell a Zlatá Tetrán (nagyjából Arany Szöges), de már hétfőn, a helyi Clarion Hotelben tartott sajtótájékoztatón nosztalgiázni kezdett.

Jogi-esetek: trénerlegendák a vert mezőnyben (is) – NSO

Joachim Löw, mint beszámoltunk róla, vasárnap a 100. győzelmét aratta a német labdarúgó-válogatott élén. Ennek apropóján utánanéztünk, a futballtörténelemben kié a legtöbb győztes mérkőzés szövetségi kapitányként – ugyanazon nemzeti csapat kispadján. Nos, ha hinni lehet a brazil statisztikáknak, Jogi barátunk éppen most ért be egy brazil legendát…

Lenyűgöző látványosság lesz a vizes vb hajóközlekedése

Akár az autózásnál is gyorsabban juthat el a vizes vb helyszíneire, aki a MAHART hajóit választja. A dunai kirándulás közben wifizni és tévézni is lehet majd, a járatokat pedig tovább üzemeltetik a vébé után is. Nagyot lépett előre a MAHART az új kikötői hosszú távú hasznosításában: a vizes vb után tematikus túraállomásokkal gazdagodik a hálózat.

Csaknem húsz ország játékosai Budapesten az első teqball-világkupán

2017-06-26 08:19:55 A hétvégén Budapesten, az Elek Gyula Arénában rendezték meg a teqball, vagyis az asztalon játszott futball első világkupáját. Népszerű a sportág (Fotó: baf.hu – archív) Huszár Viktor, az egyik feltaláló az esemény szombati nemzetközi sajtótájékoztatóján elmondta: a teqball hatalmasat fejlődött az elmúlt két évben.

Tenisz: Fucsovics sohasem állt még ilyen jól a világranglistán – NS

Fucsovics Márton 29 helyet javítva a 107. pozícióban áll a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, megdöntve eddigi karriercsúcsát. Fucsovics Márton a tavaszi budapesti tornán (Fotó: Földi D. Attila) A 25 éves Fucsovics Márton – akinek korábbi legjobbja a 135. hely volt (2014.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

El akarta kerülni a cikizést, ezért nevet változtatott a Taekwondo Világszövetség

A digitális korban negatív jelentéstartalmat kapott a szövetség hivatalos nevéből képzett betűszó, emiatt módosítottak.

Close