Sportszemle — 2017/06/23 at 06:30

Sportszemle 2017.06.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ha Michelisz mondja, hogy nála is többre viheti, arra érdemes figyelni

Ha Michelisz mondja, hogy nála is többre viheti, arra érdemes figyelni – A 18 éves Tassi Attila a hétvégén kettős futamgyőzelemmel szerezte meg első nemzetközi sikerét a Hungaroringen. Bár ezzel csapatvezetőjét és mentorát is meglepte, nem kifutott eredményről, hanem a magyar autósport egyik legnagyobb tehetségének ugrásszerű fejlődéséről van szó.

Stieber Zoltán: Lehet, hogy jót tenne az országváltás – NSO

Stieber Zoltán 2009 januárja óta futballozik Németországban, de jelenlegi csapatánál, a Bundesliga másodosztályában a 13. helyen végzett Kaiserslauternnél nem érzi úgy, hogy számítanának rá. Kicsit kiszolgáltatottnak érzi magát, Magyarországban még nem gondolkodik, de lehet, jót tenne neki, ha másik bajnokságban folytatná. Stieber: Nem érzem, hogy olyannyira fontos lennék a csapatnál (Fotó: Imago) – Fitten, egészségesen?

Leleplezték a Kubala László park alapkövét Budapesten

Ünnepélyesen elhelyezték a Kubala Lászlóról, az 1950-es évek világklasszis labdarúgójáról, az FC Barcelona néhai játékosáról elnevezett park alapkövét Budapest XIII. kerületében, a Vasas Sport Club Fáy utcai sporttelepe mögött, a Tahi utca és a Rákos-patak közötti területen csütörtökön, írja az MTI. Tarlós István főpolgármester az eseményen úgy fogalmazott, Kubala László okosan futballozott, látott a pályán.

Jakabost sújtja csak igazán, ami nem tetszik Hosszúnak

A budapesti világbajnokság után pár nappal már kezdődik az a világkupa-sorozat az úszóknak, amelyiken olyan szabályokat hoztak, amikkel Hosszú Katinka nem ért egyet. Nemcsak neki, Jakabos Zsuzsának is hátrányos, hogy négy versenyszámban maximálták az indulási lehetőségeket. Emellett a FINA arra törekszik, hogy egy távon minél rangosabb legyen egy döntő, ezért meghívja az úszókat.

A Raiders irányítója lett az NFL történetének legjobban fizetett játékosa

Az eddigi rekorder Andrew Luck évi 24,6 millió dollárt kasszírozott.

Torinó hegyén nyugszik a magyar mágus, akinek a lábai előtt hevert a világ

Az első világháború után a magyar játékosok kirajzottak a kontinensen, a legtöbben talán Olaszország felé vették az irányt. Az 1925-26-os bajnokságban hatvan honfitársunk futballozott az olasz ligákban, miközben egy csapatban csak két külföldi szerepelhetett egyszerre. 1928-tól a futball fasizálódása miatt már egy sem, a magyarok viszont sokan maradtak, avagy visszatértek – edzőként.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Interaktív utazó élményközpontot indít a Real Madrid a világ 15 nagyvárosába

A projekt a klub globális márkaépítésének részeként valósul meg. Azokhoz is elviszik a Real Madrid érzést, akik soha sem jutnak...

Close