Sportszemle — 2017/06/21 at 06:30

Sportszemle 2017.06.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Puskás Ferenc: „Tehetnek egy igen nagy szívességet és kinyalhassák a seggem.”

Az 1956 után disszidált Száguldó Őrnagyra különösen kíváncsi volt az állambiztonság. Érdekelte őket Puskás életkörülménye, gondolkodása és sportpályafutása. Emiatt külön osztály foglalkozott azokkal a személyekkel, akikkel Puskás Ferenc levelezett, mivel információkat főleg levélfelbontás útján szereztek róla.

Hosszú Katinka maratoni kritikát írt: harcba hív a FINA ellen

Hosszú Katinka nem sajnálta a karaktereket ahhoz a Facebook-üzenetéhez és nyílt leveléhez, amelyben a Gyárfás Tamás fémjelezte nemzetközi szövetséget, vagyis a FINA-t támadja. A háború újabb csatája néhány hete kezdődött, amikor a nemzetközi szövetség megváltoztatta a rövidpályás világkupa lebonyolítási rendjét, így egy sportoló egy versenyen legfeljebb négy számban indulhat.

A fideszes Bánki Erik elintézte, hogy a felesége sportjába is folyhasson tao-pénz

A fideszes Bánki Erik javaslatára már a röplabdába is áramolhatnak a taopénzek, a felesége éppen a röplabdaszövetségnél tölt be magas pozíciót.

Mészáros Lőrinc megszerezheti a veszprémi kéziklubot

Zajlik Mészáros Lőrinc hatalomátvétele a veszprémi kézilabdacsapatnál – állítják a 24.hu forrásai. Pedig a földkerekség egyik legjobb csapatát nem is olyan régen még Simicska Lajos érdekeltségi körébe sorolták. A vállalkozó rendre ott ült a lelátón páholyában – ez egyébként mostanában is megesik, áprilisban például egy jobbikos képviselőjelölttel fényképezték le ott a milliárdost -, a klub elnöke pedig az oligarcha jobbkezeként ismert Fonyó Károly volt, aki 2015 végén távozott a posztról.

Csoboth: Azt hittem, a Benficánál is elég az, amit otthon – NSO

Mint arról hétfőn elsőként beszámoltunk, a portugál Benfica él az opciós jogával, és a kölcsönszerződése lejártával kétéves profi szerződést köt a magyar U17-es válogatott Csoboth Kevinnel. A 17. születésnapját ma ünneplő, a májusi Európa-bajnokságon két gólt szerző támadó a Nemzeti Sport Online-nak értékelte az első évét.

A vasember visszatért a Himalájába

Hol van az emberi teljesítőképesség határa? Talán a 246 kilométeres Spartathlon futóversenyen? A 30 nap, 30 Ironman (3,8 kilométer úszás, 180 kilométer kerékpározás, 42,2 kilométer futás) versenyen? Netán a tegnap elindult, mindössze háromversenyzős, meghívásos The Hell Race-en, ahol 480 kilométert kell futni a Himalájában, átlag bő 4000 méteres tengerszint feletti magasságban?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

F1-versenynaptár: 2018-ban jöhet az első tripla versenyhétvége

Meglepően korán nyilvánosságra hozták a Forma-1 2018-ra tervezett versenynaptárát. Jövőre ismét 21 futam szerepel a programban, visszatér Németország és Franciaország,...

Close