Sportállás — 2017/06/21 at 08:50

A hét sportos állásai (2017/25. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


Beszerző

CSATLAKOZZ MOST ÉS LEGYÉL EGY NYERŐ CSAPAT TAGJA! A HERVIS Ausztria, Magyarország, Szlovénia, Csehország, Horvátország és Románia meghatározó sportszer-és sportruházat kiskereskedelmi hálózata. A Hervis Magyarországon immár 26 áruházat üzemeltet, hatalmas sportszer-, sportcipő- és sportruházat választék, rendkívül előnyös szolgáltatások, szakképzett eladók és kedvező árak emelték a legkedveltebb sportáruházak közé.

Pénzügyi asszisztens

a Kft.

Kereskedelmi asszisztens

A Scitec Nutrition munkatársat keres Kereskedelmi asszisztens munkakörbe. A partnerektől beérkező megrendelések feldolgozása. A rendeléshez kapcsolódó készlet-ellenőrzés, visszajelzés az ügyfél felé. Pontosított rendelés véglegesítése, számla készítése. Visszáruzási folyamat elvégzése és annak nyomon követése a jóváírás állapotáig. Bizományosi készletek ellenőrzése, koordinálása, kintlévőségek kezelése. Napi forgalmi jelentések készítése. Árlisták, táblázatok naprakész állapotban tartása.

Oracle fejlesztő

Szereted a téli sportokat? Ha teheted, szívesen segítesz másoknak? Ha igen a válasz, akkor olvasd tovább, mert ez az a cég, akit keresel. Változatos projektek, felkészült csapat és felelősség. Szeretnéd kipróbálni, milyen a komfortzónádon kívül? Akkor itt az alkalom, hogy megtudd, milyen érzés! Pont egy neked való partnerünkhöz keresünk: Oracle fejlesztő kollégát!

 

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.06.21.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close